Atrasta nauda Barona ielas augu laistīšanai; dome atzīst puķu podu izvietošanu par kļūdu (9)

TVNET/TV3 ziņas
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pilsēta cilvēkiem

Reaģējot uz sabiedrības sašutumu par novārtā atstātajiem augiem Barona ielā, Rīgas dome nākusi klajā ar informāciju, ka nauda augu laistīšanai tomēr atrasta, vēstī TV3 ziņas.

Vienlaikus Rīgas dome atzīst - augu izvietošana Barona ielā bijusi kļūda un vainīgie tiks saukti pie atbildības. Tāpat šie augi ar laiku no Barona ielas tiks aizvākti

Intervijā raidījumam "TV3 ziņas" pašreizējais Rīgas mērs Dainis Turlais sacīja: “Vakar Aleksejenko kungs [Mājokļu un vides departamenta direktors Anatolis Aleksejenko] informēja, ka ir atraduši līdzekļus [laistīšanai] un to darīs! Taču šie koki kastēs nevar izdzīvot, tādēļ ir risinājums jāmeklē citur. Viņi tur nevar izdzīvot! Jāveic apstādījumi. Jāatzīst, ka tā ir kļūda.”

Vaicāts, vai šāda apstādījumu izvietošana nav nelietderīga līdzekļu izšķērdēšana, Turlais atbildēja: "Man nav šobrīd tiesību kādu pasludināt par vainīgu. Jā, izmeklēsim šo lietu, izskatīsim. Jākonstatē: ļaunprātība vai nekompetence!”

Arī Rīgas vicemērs Oļegs Burovs atzīst, ka augu izvietošana Barona ielā bijusi nekompetence un neizdarība no to cilvēku puses, kas to organizējusi. 

Jāpiebilst, ka 2017. un 2018. gadā nauda apstādījumu uzturēšanai tika atvēlēta, taču šogad līdzekļi netika piešķirti. 

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu