- veselu ziedkāpostu
- 500g sviesta
- Savvaļas ziedus un smaržaugus
- Sāli, svaigi maltus melnos piparus
GALERIJA: Savvaļas ziedos un smaržaugos gatavots ziedkāposts
Čuguna katlu liek uz oglēm. Tajā izkausē sviestu un pievieno ziedkāpostu, kā arī pusi no ziediem un smaržaugiem.
Uzliek vāku un ik pa brīdim aplaistot ar katlā esošo sviestu cepina. Kad kāposts tuvojas gatavībai pievieno otru pusi ziedu kā arī svaigi maltus melnos piparus un sāli. Cep līdz ziedkāposts kļuvis zeltaini brūns.
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2019!
Ritvaram Tomam Loginam, Kārlim Langinam, Mārtiņam Otto, Gerdai Pulkstenei, Lūcijai Luīzai Žoglai, Artūram Krūmiņam, Jānim Škaparam, Viktorijai Puškelei, Jānim Vingrim, Ingaram Tenim!
Un paldies veikaliem: «Linotēka» un «CITA:ROTA» par svētku drēbēm un ziedu salonam "Aina" par vainadziņu!