"Latvija ir traka!" Populāra amerikāņu šova dalībnieki kaili lec ar gumiju (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Pirmdien, 24. jūnijā, pie skatītājiem nonāca ABC realitātes šova "Vecmeita" jaunākā sērija, kurā šova galvenā varone Hanna Brauna ar puišiem viesojās Latvijā. Hannai un vienam laimīgajam vecpuisim tika sniegta iespēja izbaudīt patiesu adrenalīna pieplūdumu - kailiem lekt ar gumiju no gaisa trošu vagoniņa Siguldā. 

Kā atklājas šovā, pāris nemaz nezināja, kas viņus sagaida Siguldā. Ieraugot, kā kāds cits pāris kails izlec no vagoniņa, gan Hanna, gan viens no vecpuišiem neslēpa pārsteigumu un pat bailes. 

"Latvija ir traka!" - izsaucās vecpuisis. 

Lai arī Hanna un Garets neslēpa savas bailes, abi tās pārvarēja, un kailo lēcienu nosvinēja ar glāzi šampanieša pie ugunskura.

Realitātes šovā "Vecmeita" vienai laimīgai sievietei tiek piedāvāta iespēja atrast patiesu mīlestību. Vecmeita dodas romantiskā ceļojumā, iepazīstoties ar vairākiem izskatīgiem vīriešiem un pakāpeniski samazinot to dalībnieku skaitu, ar kuriem viņa turpina kopīgi meklēt savu otro pusīti. Šā romantiskā ceļojuma beigās - vai viņa būs atradusi savu īsto, vai tiks izteikts bildinājums un vai viņa teiks jā? 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu