Kivičs un Skulme piedalījušies Seviļas praidā (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete Liene Skulme pēc vairāku nedēļu uzturēšanās Spānijas pilsētā Orihuelā devās uz Lisabonu, Portugāli, kur, kā liecina pāra publiskotās fotogrāfijas sociālajos tīklos, pat pavadīja Līgo vakaru. Tagad pāris atgriezies Spānijā, kur apmeklējis vairākas pilsētas. 

Sociālajos tīklos Kivičs publiskojis vairākus kadrus, kur ar Skulmi apskata Seviļas arhitektūru, izmanto tūristu busiņa pakalpojumus, un vienkārši mīļi pavada laiku kopā. 

"Attā, skaistā Andalūzija un Seviļa! Neaprakstāmi skaista pilsēta, +42 līdz +46 grādi, no arhitektūras acis neatpūšas ne uz mirkli, un arī Seviļas praidā attapties nav problēmu. Viss te ir, un noteikti atgriezīsimies!" - vēsta Kivičs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Atā,skaistā Andalūzija un Sevilja!Neaprakstāmi skaista pilsēta, +42-46 grādi, no arhitektūras acis neatpūšās ne uz mirkli, un arī Seviļas Praidā attapties nav problēmu.Viss te ir, un noteikti atgriezīsimies!

Posted by Andris Kivics on Sestdiena, 2019. gada 29. jūnijs

Pēc Seviļas pāris devās uz Madridi, kur turpināja baudīt pilsētas naktsdzīvi. "Ņujorkā nav vienīgā, kas nekad neguļ nekad!" - savus fanus informē Kivičs. 

Atgādinām, ka pāris pameta Latviju aprīļa izskaņā. Sākotnēji viņi dzīvoja Tenerifē, bet pēc tam pārcēlās uz Spānijas pilsētu Orehuelu. Skandalozie mīlnieki sola dzimtenē atgriezties jūlija beigās. 

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu