Dizaina ekstāze - Adobe galvenā mītne Sanhosē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Adobe/Publicitātes foto

Samērā nesen, 2017. gadā, datorprogrammatūru izstrādātājs "Adobe" tika pie iespaidīgas renovācijas tās galvenajā mītnē, ASV pilsētā Sanhosē. Šobrīd uzņēmuma darbinieki var lepoties ar vienu no mūsdienīgākajiem un modernākajiem interjeriem pasaulē. 

"Adobe" galvenā mītne Sanhosē
"Adobe" galvenā mītne Sanhosē Foto: Adobe/Publicitātes foto

Uzņēmumam, kas apkalpo miljoniem klientu un izstrādā fotoapstrādes, maketēšanas un citas programmas, ir jāizceļas arī ar fizisku zīmola reprezentāciju tā galvenās mītnes dizainā. Pirms diviem gadiem veiktajā renovācijā ir tapusi viennozīmīgi unikāls mītnes iekštelpu iekārtojums, kurā ir manāmi gan programmas interfeisam raksturīgie krāsu mākoņi, gan arī telpu dizainā ir iekļauti dabiski motīvi, piemēram, koka apdare. 

Foto: Adobe/Publicitātes foto
Foto: Adobe/Publicitātes foto

Jaunajā mītnē ir ierīkotas vairākas sarunu telpas un konferenču zāles, SPA centrs, kafejnīca, tostarp arī āra sapulču zāle, kas vizuāli gan vairāk atgādinās pludmales bāru ar āra dzīvojamo istabu. Turklāt šo sapulču zāli papildina pasakains skats uz lielpilsētu, kas sapulcēm piešķir pat dinamisku atmosfēru. 

Āra sapulču zāle uz mītnes jumta terases
Āra sapulču zāle uz mītnes jumta terases Foto: Adobe/Publicitātes foto
Foto: Adobe/Publicitātes foto

Interjera dizainā ir izmantoti tikai vietējie materiāli un pilsētā strādājošo uzņēmumu mēbeles, paklājus un mākslinieku darinātus dekoratīvos priekšmetus. 

Foto: Adobe/Publicitātes foto
Foto: Adobe/Publicitātes foto

Viena no "Adobe" uzņēmuma vērtībā ir radošā brīvība un inovācija - šīs vērtības ir izmantotas arī dizainā. Katra telpa atšķiras ar noteiktu dizainu vai formu, piemēram, mītnē ir zāles, kurās ir izmantots izteikts modernisms, bet citā - bohēmiska gaisotne. Visas mītnes ietvaros ir izmantoti tikai ekoloģiski un ilgtspējīgi materiāli.  

Foto: Adobe/Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu