"Transleiteris" trāpīgi iesmej par Evelīnas Pārkeres runas veidu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju muzikālā apvienība "Transleiteris" iepriecinājusi fanus ar jaunu joku video, kura galvenā varone ir influencere, jūtūbere un šova "Gribi kļūt slavens?" bijusī vadītāja Evelīna Pārkere. 

Minūti garais video veidots no fragmentiem, kur Pārkere saka "tā kā", kas mūsdienu jauniešiem ir kļuvis par neatņemamu valodas sastāvdaļu. 

"Tā kā" ir aizgūts no angliskā vārda "like".

Fragmenti ņemti no Pārkeres publicētā nepilnu 47 minūšu garā video, kurā viņa atklāj, kāpēc atteikusies no interneta šova "Gribi kļūt slavens?" vadītājas lomas. 

“Tiem, kuri nezina, “Youtube” iznāca mans šovs, kas saucās "Gribi kļūt slavens?". Tas bija šovs, kuru man piedāvāja izveidot producentu kompānija, un šobrīd šis šovs ir burtiski tikai par mani un parāda video to, cik ļauna es esmu. [..] Jau no paša sākuma es domāju, ka būšu kā vadītāja, bet principā visas idejas bija viņu un tad, kad es kaut ko ieteicu, manas idejas neņēma vērā. Man tika sūtīti scenāriji dienu iepriekš vai dažas stundas pirms filmēšanas,” viņa stāstīja, piebilstot, ka šovā viss pārmērīgi dramatizēts, ar montāžas palīdzību atstājot tikai negatīvo, lai gan viņa teikusi arī daudz laba, uzmundrinājusi un iedvesmojusi dalībniekus.

Paši producenti situāciju skaidro šādi: "Producentu kompānija redz lielu potenciālu Evelīnā kā TV raidījumu vadītājā, taču viņai vēl jāiegūst pieredze, lai spētu izturēt milzīgo spriedzi un pret sevi vērstos negatīvos viedokļus. Acīmredzot viņa nebija gatava tik lielai šova popularitātei, kuru diemžēl nereti pavada arī negatīvi komentāri, portālu virsraksti un nicinoši skatītāju viedokļi."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu