"Positivus" festivāls jau šonedēļ - iepazīsti pilno programmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Mārtiņš Otto/ Jānis Škapars

Jau šo piektdien durvis vērs jau 13. Positivus festivāls, kurā divu dienu garumā uz vairākām festivāla skatuvēm būs baudāma bagātīga un daudzveidīga mūzikas un citu mākslas veidu programma. 

26. - 27. jūlijā Salacgrīvā uzstāsies tādi pasaules mēroga mākslinieki "The 1975", "Disclosure", "Underworld", "Royal Blood", "Cut Copy" un daudzi citi.

The 1975
The 1975 Foto: publicitātes

Visu festivāla programmu var aplūkot mobilajā lietotnē Positivus Festival'19, kas bez maksas pieejama App Store un Google Play veikalos. Kā arī mājas lapā - www.positivusfestival.com.

Uz festivāla galvenās skatuves uzstāsies tādi mākslinieki kā "The 1975", "Underworld", "Royal Blood" u.c. Uz festivāla otrās lielākās skatuves - Lāčplēsis Stage - būs iespēja baudīt reperi ansi, Ivanu Dornu, "Ewert and The Two Dragons", "Cut Copy", "Husky Loops", "The Coco'nuts", "Kautkaili" u.c.

Mēneša albums: Cut Copy «Zonoscope».

Kristīne Pāže ("Kautkaili")
Kristīne Pāže ("Kautkaili") Foto: publicitātes

Uz Piena Svētki Stage - uzstāsies tādi pašmāju mākslinieki kā "Sūdi", "The Bad Tones", Edavārdi, Viņa, "Riga Reggae", "Kapelmeistars Group", Kristīne Prauliņa & The Soulful Crew, Mur, "Brīvrunu projekts", "Nastavševs/ Lubbennikov". Katra vakara izskaņā kārtīgu deju ballīti piedāvās dīdžeju duets - "Gribam būt dīdžejas" un "Diski pļaski", bet abu festivāla dienu ieskaņā par labu garastāvokli parūpēsies improvizācijas teātris Art i Šok un Comedy Latvia.

V.Nastavševs
V.Nastavševs Foto: publicitātes

Šovasar festivāla apmeklētājiem būs baudāma arī jauna skatuve - Teritorija X - uz kuras spēlēs dīdžeji.

Šovasar sadarbībā ar "Kino bize" kino telts programmā LKA NFS studentu īsfilmas, Kventina Tarantīno filmas u.c.. Festivāla laikā kino teltī tiks veidotas arī diskusijas ar filmas veidotājiem - ar Alisi Zariņu, filmas "Blakus" (2019) režisori un Oskaru Rupenheitu, filmas "Kriminālās ekselences fonds" (2018) režisoru.

Bar Mix With Black bārā ar Odziņu dejas līdz rītam iegriezīs tādi dīdžeji kā Artis Dvarionas, Kārlis Ķilkuts, Little Freddy un DJ MR Šwan.

Šovasar "Bērnu salā" sagatavota lieliska atpūtas, izklaides un zinātkāres rosināšanas programma un par to parūpēsies Laumiņu Rezidence, Kokmaizītes, ZINOO eksperimentu darbnīca, Brain Games, improvizācijas teātra leļļu studija "ILze", Martas Laures ziedu darbnīca, Atom Art animācijas filmiņas un TusiBusi, kas sarīkos pamatīgu ballīti pašiem mazākajiem festivāla apmeklētājiem.

Cut Copy "Lights & Music"

Positivus festivāla 2019 biļešu cenas

2 dienu biļete bez telts vietas – € 65

2 biļete ar telts vietu – € 73

1 dienas biļete – € 40

VIP biļete – € 250

Bērnu salas biļete 1 reizei - € 7

Bērnu salas biļete 2 dienām - € 10

Nakšņošana telšu pilsētiņā

Daydreamers VIP telts 2 vietīga - € 250

Daydreamers VIP telts 4 vietīga - € 280

Daydreamers VIP telts 6 vietīga - € 300

Daydreamers LUX telts 2 vietīga - € 600

Biļete dzīvošanai telšu pilsētiņā –  € 10

Kempera vietas cena bez elektrības pieslēguma – € 30

Kempera vietas cena ar elektrības pieslēgumu – € 60

Autostāvvieta

Biļete vienreizējai iebraukšanai autostāvvietā  – € 6

Autostāvvietas abonements visām festivāla dienām – € 10

Kempera novietošana autostāvvietā – € 15

Motocikla stāvvieta vienreizējai iebraukšanai – € 5

Autostāvvietas abonements motociklam visām festivāla dienām – € 10

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu