Dziedātāja Alise Haijima jau atkal pārsteidz ar pārvērtībām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/alise_haijima/

Šovā “X Faktors” iepazītā japāņu izcelsmes dziedātāja Alise Haijima jūnija beigās sagādāja pārsteigumu faniem, mainot savu matu krāsu no tumši brūnas uz rozā, un tagad, jūlija beigās, atkal mainījusi savus matus.

“Man patīk pārvērtības. Katru reizi atklāj savu neredzēto un neatklāto pusi, kas dažreiz pat noved pie papildus drosmes vai sevis mīlēšanas,” tā dziedātāja.

Fanu viedoklis dalās – dažiem patīk, dažiem galīgi nepatīk.

Kā jau ziņots, dziedātāja aprīlī nāc klajā ar jaunu singlu “Es meklēju”: “Dziesmas galvenais vadmotīvs ir sevis meklēšana – dziesmā un arī dzīvē es nemitīgi meklēju sevi. Meklēju savu ceļu, savu tēlu, savu īsto “es” . Liriskais “es” dziesmā stāsta par manu apjukumu un iestrēgšanu kādā konkrētā dzīves posmā, un nespēju virzīties uz priekšu - stāvu strupceļā. Stāvēšana strupceļā izraisa negatīvus apstākļus, negatīvas domas, kam arī es esmu izgājusi cauri. Es meklēju pati sevi, jo bez sava “es” nevar nemaz sev radīt ceļu. Prieks, ka esmu atradusi savu īsto dzīves ceļu!”

Runājot par nākotni, Alisei ir mērķtiecīga: “Es vēlos izdot albumu, tūrēt pa Latvijas pilsētām, uzstāties Japānā kādā pasākumā un apstaigāt Japānu kopā ar savu menedžerīti Vivitu. Sākt ar Latviju, tad iekarot Japānu un Eiropu!”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu