Ielūkojies superauto pasākumā Biķernieku trasē (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
"Gran Turismo Baltica"
"Gran Turismo Baltica" Foto: Ekrānuzņēmums

Piektdien, 26. jūlijā, Biķernieku trasē pulcējās aptuveni 70 dažādi luksusa auto no dažādām valstīm, lai piedalītos ikgadējā pasākumā "Gran Turismo Baltica". Atgādinām, ka jau pašā pirmajā pasākuma dienā ceļā uz trasi Rīgā avarēja 300 tūkstošu vērts "Lamborghini Huracan Performante Spyder" superauto.

"Gran Turismo Baltica" pasākuma 70 automašīnas bija ieradušās Rīgā lielākoties ar Tallink prāmjiem. 

“Gran Turismo" ir superauto īpašnieku klubs, kurš pulcē biedrus no visas pasaules, un katram biedram pieder ekskluzīvs auto.

Gran Turismo apvieno 4800 dalībniekus no dažādām pasaules daļām – lielākoties autobraucēji ir no Ziemeļeiropas, tomēr labi pārstāvēta ir arī ASV, Dienvidāfrika, Āzija un Austrālija. Klubu dibinājis Pīters Ternstroms Zviedrijā 2002. gadā, un tā ir slēgta kopiena, kurā jauni biedri tiek uzņemti tikai pēc īpašām rekomendācijām. Pīters Ternstroms pats organizē un vada Gran Turismo pasākumus, turklāt viņš ir arī grāmatu autors. Viena no viņa nesen izdotajām grāmatām ir ceļvedis pa Itāliju – labākie ceļi, viesnīcas un vietas, ko apceļot. Viņa kaislība, protams, ir viņa zaļais Lamborghini, tomēr viņam ļoti patīk arī lidmašīnas, un viņš ir aizrautīgs pilots.

Ielūkojies "Gran Turismo Baltica" norisē.

View this post on Instagram

ZL1 looks so mad! ?

A post shared by ᴇsᴛᴏɴɪᴀ | ᴄᴀʀᴘʜᴏᴛᴏɢʀᴀᴘʜʏ (@sv_carphotography) on

View this post on Instagram

Dodge Viper?.

A post shared by ᴇsᴛᴏɴɪᴀ | ᴄᴀʀᴘʜᴏᴛᴏɢʀᴀᴘʜʏ (@sv_carphotography) on

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu