"Rammstein" Valdlaučos un Baložos izmainīs luksoforu darbību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Luksofors
Luksofors Foto: james_clear, CC BY-NC-SA 2.0

Sakarā ar "Rammstein" koncertu Lucavsalā otrdien 6. augustā no plkst. 15:00 luksofori uz Bauskas šosejas (A7) Valdlauču krustojumā un Baložu krustojumā tiks atslēgti vai arī ieslēgti dzeltenajā mirgojošajā režīmā, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Lai nodrošinātu transporta optimālu plūsmu koncerta norises virzienā un pēc koncerta – pretējā virzienā, satiksmi abos krustojumos regulēs Valsts policija (VP). Šāda satiksmes organizācija un luksoforu darbības režīms saglabāsies līdz VP rīkojumam pārslēgt luksoforus parastā ikdienas režīmā.     

Paredzams, ka uz koncertu Rīgā ieradīsies daudz cilvēku, tajā skaitā no Lietuvas un Igaunijas. Pirms un pēc koncerta Rīgā un tās apkārtnē iespējami sastrēgumi un palēnināta satiksme.

"Aicinām ņemt vērā satiksmes organizācijas izmaiņas un rēķināties ar papildu laiku ceļā pirms un pēc koncerta un iespēju robežās izmantot sabiedrisko transportu," teikts paziņojumā.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī VAS Latvijas Valsts ceļi mājaslapā www.lvceli.lv un navigācijas lietotnē Waze.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu