Franču politiķa nedienas: gribēja palielīties, bet kļuva par izsmiekla objektu (1)

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: twitter

Sociālie tīkli žēlastību nepazīst - par to šomēnes uz savas ādas pārliecinājās kāds franču politiķis. Pagājušajā nedēļas nogalē viņš savā "Twitter" kontā ievietoja attēlu, kā Alpos rāpjas teju vertikālā kalnā. Acīgie soctīklu lietotāji drīz vien norādīja - politiķis nevis spītē gravitācijai, bet gan ir sagriezis fotogrāfiju, lai izskatītos iespaidīgāk.

Prominentā konservatīvā Francijas parlamenta deputāta Ērika Vuārta publicētā fotogrāfija izpelnījās ļoti daudz "Twitter" reakciju. Daudzi sociālo tīklu lietotāji izteic pieļāvumu, ka attēls ticis pagriezts sāniski, lai kalna nogāze izskatītos stāvāka un politiķa sportiskā varēšana - iespaidīgāka.

Pats Vuārts uzstāj, ka fotogrāfija esot īsta. Viņš turpat tviterī pajokojis par "komentāru lavīnu" un apgalvo, ka neesot veicis nekādas manipulācijas ar attēlu.

Tomēr komentētāji norādījuši uz vairākām dīvainībām. Piemēram, fonā esošie cilvēki šķietami bez nekādām grūtībām spēj gandrīz 90 grādu slīpumā staigāt, izslējušies taisni.

Otrkārt, Vuārta jakas rāvējslēdzēja lente karājas leņķī, kas it nemaz nav savienojams ar atrašanos tik lielā slīpumā.

Kāds tvitera lietotājs sagriezis politiķa publicēto fotogrāfiju atbilstoši gravitācijai:

Vēl citi komentētāji norādījuši, ka Vuārta attēlā virve nav nostiepusies, bet gan vienkārši mētājas, liekot domāt, ka patiesībā deputāts tobrīd atradās uz horizontālas virsmas.

Vuārts 2010.gadā politiska skandāla dēļ atkāpās no ministra amata toreizējā prezidenta Nikolā Sarkozī valdībā. Skandāls bija saistīts ar pārkāpumiem Sarkozī kampaņas finansēšanā pirms 2007.gada vēlēšanām.

Patlaban viņš vada Francijas parlamenta apakšpalātas finanšu komiteju.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu