Jauns vārds mūzikā: "Milleny"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/mileny_reiks

Hiphopa mākslinieks Reiks nācis klajā ar savu jauno mūzikas projektu “Milleny”, kura pirmajam singlam “Lasvegasā” tapis arī videoklips. 

Projekts “Milleny” duetā apvieno Latvijas hiphopa skatuvē plaši pazīstamo reperi Arvi Reiku un līdz šim vēl nezināmu dziedātāju Artūru Hatuļevu, ar kuru Reiku iepazīstinājis kopīgais draugs, reperis Deniss Stepanovs.

Projekta nosaukums atvasināts no mileniāļu paaudzes (angļu: millenials). Par mileniāļiem sauc paaudzi, kas uzaugusi tehnoloģiju pārmaiņu laikmetā, mediju piesātinātā un digitālā vidē. ”Mēs taisām mūziku tieši mūsu paaudzei ar tai raksturīgajām vērtībām un skanējumu,” skaidro Reiks.

“Mēs sākām taisīt dziesmas jau pavasarī, šī ir pirmā, ko izdodam, bet ne pirmā, ko sarakstām. “Lasvegasā” sarakstīju pirms diviem gadiem, taču nebiju izdevis. Mēs ar Artūru to pārveidojām,” atklāj Reiks. “Milleny” plānos ietilpst vairāku singlu izdošana, kā arī koncertēšana. Mūziķi vēl neatklāj, vai paredzēta arī albuma izdošana, to rādīs laiks, tikmēr ideju jauniem skaņdarbiem netrūkst.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu