Madara Biedriņa lepni izrāda savu "Mercedes" kabrioletu

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Raidījuma rubrikā par unikāliem pagājušā gadsimta auto ražojumiem "Bez ABS" viesojas latviešu basketbolista, NBA spēlētāja Andra Biedriņa sieva Madara Biedriņa un viņas sarkanais 86. gada 4,2 litru "Mercedes-Benz 420" kabriolets. Lai gan tas ir Madaras sapņu auto, "Mercedes" uz ceļa ir sarūpējis arī kuriozus momentus. 

"Mercedes-Benz 420" ir Madaras Biedriņas ilgi lolots sapnis. Sarunā ar Paulu Timrotu viņa skaidro, kādēļ no plašā auto klāsta izvēlējusies tieši šo "Mercedes" skaistuli un kā izdevās tikt pie noskatītās mašīnas. Madara Biedriņa arī neslēpj, ka iepriekš automašīnas uztvērusi tikai kā pārvietošanās līdzekli, bet "Mercedes-Benz 420" izdevās mainīt viņas domas. 

Dodoties izbraucienā ar sarkano kabrioletu, Madara ar lepnumu stāsta par mašīnas tehniskajām īpašībām – auto ir līgans un viegli vadāms, motors ir jestrs un kopumā viss esot "pa smuko". Pērn auto pirmo reizi piedalījusies arī vēsturisko automašīnu salidojumā, kas vēl vairāk nostiprināja pārliecību par mašīnas izcilību. 

Tomēr, pēc Madaras domām, auto ir arī daži trūkumi. Viens no tiem – sarežģīta jumta uzlikšana, kuras dēļ reiz lietū nācās pamatīgi piepūlēties, lai neizmirktu.  Pauls nolemj Madarai palīdzēt un mēģināt jumtu uzstādīt. Jau pēc pirmajiem centieniem skaidrs – uzdevums nav viegls. Vai abiem šis izaicinājums izdosies, noskaidrosim jaunākajā Ātruma cilts sērijā. 

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots atkal meklē interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums kļuvis vēl mobilāks, jo bieži izrausies no ierastās studijas un dosies uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem. 

Ātruma cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu