Zinību dienas izklaides ceļvedis: no zinību burziņa līdz hokejam

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Sveiciens visiem Zinību dienā, kas mums visiem asociējas ar skolu - vienalga, vai pagātnē vai tagadnē, vai tuvākajā laikā nākotnē. Lai šī diena ir saules un dzīvesprieka pilna! Izbaudiet to kopā ar mīļajiem.

Muzikāls piedzīvojums bērniem "Ar Karlsonu uz skolu!"

Foto: Publicitātes foto

VEF Kultūras pilī norisinās radoši muzikāls piedzīvojums bērniem "Ar Karlsonu uz skolu!", ko organizē Operetes teātris. Plkst. 16:00 - pārsteigumi, dažādas izklaidējošas un izzinošas radošās darbnīcas un atrakcijas bērniem, aizraujoši piedzīvojumi, balvas! Šo pasākuma daļu var apmeklēt, uzrādot ieejas biļeti uz izrādi Karlsons. Plkst. 18:00 Muzikāla piedzīvojumu spēle bērniem KARLSONS (mūzikls).

Jēkabpilī - Dūmburbuļu ballīte skolēniem

Foto: publicitātes

2.septembrī, Jēkabpilī, Krustpils saliņā viesosies dūmburbuļu diskotēka bērniem un jautrie Minnionu tēli! Sagaidīsim pirmo skolas dienu kopā! Minnionu komanda ar vadītāju galvenajā lomā izklaidēs bērnus pasākumā, iesaistot tos dažādos uzdevumos un atrakcijās. Dūmburbuļu diskotēka brīvā dabā, tur ir jābūt! Sniedz bērnam neaizmirstamu atpūtu un izklaidi pirms skolas gaitu uzsākšanas. Tiekamies jau pavisam drīz! Bananaaaa!

Var apmeklēt Latvijas Dabas muzeju bez maksas

Foto: Ieva Leiniša/LETA

Jaunā mācību gada pirmajā nedēļā, no 1. līdz 8. septembrim, dāvināsim bezmaksas muzeja apmeklējumu visiem pirmklasniekiem, savukārt pirmajās divās septembra dienās, 1. un 2. septembrī, šo atlaidi piemērosim arī viņa ģimenei! Zinību dienā, 2. septembrī, apmeklētājus muzejā sagaidīs un radoši darboties aicinās mūsu pedagogi. Kopīgi tiks risināti dažādi atjautības uzdevumi un pirmā skolas diena iemūžināta interesantās fotogrāfijās.

Kontinentālās hokeja līgas spēle

Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Dinamo Rīga 2019./2020. gada KHL regulāro čempionātu sāks 2. septembrī Arēnā Rīga pret Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Spartak", kuru vada Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Pirmdien, 2.septembrī, plkst. 19:30 Arēnā Rīga.

Zinību dienas „Zinību Burziņš” Siguldā

Foto: Ivars Soikāns/LETA

Vislabākais veids kā sagaidīt jauno mācību gadu, ir to nosvinēt kopā ar draugiem un klasesbiedriem, tāpēc šogad, Siguldā, Raiņa parkā ar daudzveidīgu programmu gan mazākajiem, gan pusaudžiem norisināsies „Zinību burziņš”. Pasākuma sauklis ir „svini un izzini”! Būs iespējas izzināt Siguldas novadā pieejamo ārpusskolas interešu izglītības piedāvājumu, kā arī izbaudīt izklaidējošas aktivitātes - izbraukt ar elektrokartingu, iegūt prasmes grafiti mākslā, izmēģināt mototriālu, apgūt drona vadīšanas iemaņas un vēl un vēl! Programma.

KINO Launags. Kino bērniem.

Jauno mācību gadu sākot, aicinām bērnus, viņu tuviniekus jauki pavadīt šo dienu un izbaudīt divas foršas filmas! Plkst. 13.00 animācijas filma “Lielais ceļojums” – aizraujoša, piedzīvojumiem bagāta.  Plkst. 15.00 piedzīvojumu filma, komēdija, ģimenes filma “Suņu neiespējamā misija”. 2. septembris, kultūras nams Rīgava, Salaspils, Līvzemes iela 7.

Andris Ērglis un popgrupa "Punktiņi"

Foto: Ieva Leiniša/LETA

2. septembrī plkst.18.00 Tukuma pilsētas kultūras namā uz koncertu SKAITĻU PASAULE aicina ANDRIS ĒRGLIS un bērnu popgrupa PUNKTIŅI. Ieeja bez maksas.

Pasaku svētki

Jauno mācību gadu aicinām atzīmēt Džūkstes Pasaku muzejā, kur notiks Pasaku svētki ar moto „Atslēga uz pasaku”. Tā ir diena, ko jautri un izzinoši pavadīt kopā ar ģimeni, iesākot jauno mācību gadu. Pasaku svētki tiek svinēti par godu latviešu rakstniekam un folkloristam Ansim Lerhim-Puškaitim, kuram šogad aprit 160. Tieši viņa radīto oriģinālpasaku 12 tēli būs sastopami Pasaku svētkos. Ieeja ir bezmaksas.

Pirmās skolas dienas svētki

Vislabākais veids kā nosvinēt vasaras beigas un skolas sākumu ir ar lielisku koncertu pēcpusdienu, tāpēc aicinām uz “Pirmās skolas dienas svētkiem” 2.septembrī, plkst.15:00, Radošajā sētā kopā ar jaunajām, talantīgajām dziedātājām Katō un Patrishu.  Ieeja bezmaksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu