Dusmīgs? Dodies uz Latvijā pirmo priekšmetu dauzīšanas istabu (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Pagājušajā nedēļā oficiāli tika atklāta Latvijā pirmā kontrolētas sadzīves priekšmetu dauzīšanas telpa “Smash Room Riga” – vieta, kur ikviens apmeklētājs drīkst dažādos veidos iznīcināt sadzīves priekšmetus.

Priekšmetu dauzīšana ir pazīstama izklaide ārvalstīs, jo īpaši Japānā, kur ar tamlīdzīgām atrakcijām lielākoties aizraujas biroju darbinieki un vecpuišu ballīšu dalībnieki, taču piedalīties var ikviens, kurš sasniedzis pilngadību.

“Smash Room Riga” telpās sadauzīšanai pieejami dažādi trauki – šķīvji, pudeles, vāzītes u. tml., bet var iznīcināt arī elektroniskas ierīces (telefonus, datorus, televizorus), kā arī dažādus mūzikas instrumentus. Dauzāmo priekšmetu klāsts nemitīgi papildinās atkarībā no klientu vēlmēm.

Dauzīšanas istabu entuziasti šo procesu parasti raksturo kā “atriebību savam datoram” vai “dusmu izlādi pozitīvā veidā”, un kontrolētas agresijas pozitīvo ietekmi apstiprina arī “Smash Room Riga” idejas autors un vadītājs Kristaps.

“Priekšmetu dauzīšana lielā mērā ir tāda pati uzkrātās enerģijas izlāde kā, piemēram, peintbols, bokss vai futbols, bet gadījumā, ja kāds sašķaida trīslitru burku nevis līdzpilsoņa galvaskausu, tad ir sasniegts arī pozitīvs sociālais mērķis,” stāsta “Smash Room Riga” vadītājs. 

Uzņēmuma pārstāvji apgalvo, ka izklaide nav bīstama, ja tiek ievēroti visi drošības pasākumi. Savukārt visi sadauzītie priekšmeti nonāk licencētas atkritumu izvešanas kompānijas konteineros. 

“Smash Room Riga” apmeklējums ir bez maksas – jāmaksā būs vienīgi par sapostītajiem priekšmetiem, līdz ar to viss atkarīgs no jūsu pašu enerģijas. 

Šobrīd, piemēram, pusdienu šķīvja iznīcināšana jums izmaksās divus eiro, savukārt televizors – 30 eiro.

Pieteikties uz vizīti vienatnē vai ar draugiem var pa tālruni 26496633, e-pastu smashroomriga@gmail.com vai “Facebook” profilā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu