Evija Skulte atklāj aizkustinošas kāzu detaļas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

31. augustā jāvārdu viens otram sacīja Latvijas Nacionālā teātra aktrise Evija Skulte un igauņu uzņēmējs Aimurs Krūze. Aktrise izdevumam "Vakara Ziņas" atklājusi, kā noritējusi jaunā pāra īpašā diena. 

Kā atklāj Evija, pāris kāzas noorganizējuši ļoti īsā laika periodā - strauji un intensīvi, tomēr viss izdevies burvīgi. 

Oficiālā laulību ceremonija notika Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā, savukārt ballīte risinājās uz kuģa "Rīgas pērle".

Kā skaidro Evija, pāra kāzu tematika bija saistīta ar ceļošanu, jo pāris allaž ir kustībā. Tāpat Evija piebilst, ka kāzas notikušas četrās valodās - latviešu, igauņu, angļu un krievu.

"Pusnaktī veicām kāzu rituālu, kurā mūsu vecā dzīve un mans uzvārds tika iepūsts ūdenī. Tagad oficiāli esmu Evija Krūze. Apprecējos ar igauni, bet ieguvu latvisku uzvārdu. Saprotu, ka uzvārds Skulte joprojām paliks cilvēku atmiņās, bet arī publiskajā telpā vēlos būt Evija Krūze, jo man tomēr ir sākusies jauna dzīve," izdevumam atklāj aktrise

Jau vēstīts, ka Aimurs bildināja mīļoto pērnā gada izskaņā. 

Kā zināms, Skulte no 2002. līdz 2012. gadam bija precējusies ar scenogrāfu Kristapu Skulti un abu laulības laikā nāca pasaulē divi bērni, kuri pašlaik periodiski dzīvo te pie mātes, te pie tēva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu