Aktrise Ilva Centere lauž mītu par bērnības sapņu piepildīšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilva Centere
Ilva Centere Foto: Ekrānuzņēmums

LMT seriāla “Tur”, kas ir pirmais Latvijā ražotais seriāls par attiecībām virtuālajā un reālajā pasaulē, galvenās lomas Gundegas atveidotāja, aktrise Ilva Centere video vēstījumā dalījusies pārdomās par ticību sev un saviem bērnības sapņiem. Aktrise ir pārliecināta -  ticēt savam bērnības sapnim, nenozīmē to par katru cenu īstenot, bet gan saglabāt spēju sapņot.

“Mēs visi bērnībā sapņojam par kaut ko kļūt, viss sākas ar sapni un visi to zina. Saka  - nenodod savu sapni, atceries savu bērnības sapni. Jūs ko?! Traki esat!? Es bērnībā sapņoju, ka es lidošu uz sava personīgā pūķa un pa ceļam nodedzināšu pilnībā visu, kas man nepatiks. Manā prioritāšu sarakstā bija mācību pārziņa kabinets, vecmāmiņas aizaugušā puķu dobe un kaimiņu golfiņš. Un tas pēdējais arī tikai tāpēc, lai man būtu interesanti paskatīties, kā tas deg,” video ievadā ar savu bērnības sapni dalās aktrise.

Artūrs Skrastiņš un Ilva Centere filmā "Tur"
Artūrs Skrastiņš un Ilva Centere filmā "Tur" Foto: publicitātes

Ilva ir pārliecināta, ka visu šo mudinājumu - nenodot savu bērnības sapni, ticēt savam bērnības sapnim - ideja nav vis tajā, lai mēs par katru cenu šo bērnības sapni tiešām saglabātu un piepildītu, bet gan tajā, lai joprojām saglabātu spēju sapņot. Noticēt, ka jebkas var piepildīties! Arī brīžos, kad viss apkārt brūk un jūk. “Tādās reizēs iezogas šaubas un neticība tam, ko tu dari. Un vienkārši gribas mest visu pie malas,” atklāta ir aktrise.

Tomēr nepadoties situācijās, kad zūd ticība sev, aktrisei palīdz kāda pavisam vienkārša metode - atgriešanās savu sajūtu pirmsākumos, kas radušās, darot kaut ko pirmo reizi.

”Es pēc savas pieredzes saku, ka tādās reizēs der atcerēties to, kāda bija tā pirmā sajūta! Es atceros to pirmo sajūtu un saprotu - jo vairāk tu dari, jo vairāk tev sanāk, jo vairāk tu tici tam, jo vairāk tu gribi to darīt!”

pārliecināta ir Ilva.

Ilva Centere par bērnības sapņiem.

LMT seriāls “Tur” jau 17. septembrī būs skatāms LMT mājas viedtelevīzijā.

Seriāla režisors ir Uldis Cipsts, bet scenārija autori – dramaturģe Rasa Bugavičute-Pēce un aktieris Artūrs Dīcis. Tāpat pie scenārija strādājis arī pieredzējušais fantāzijas seriālu autors Aleksejs Karaulovs.

LMT seriāla "Tur" reklāmas rullītis.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu