Ieskaties supermodeles Martas Hantas mājīgajā Ņujorkas dzīvoklī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Victoria's Secret supermodele Marta Hanta brīvajā laikā veido pati savu "Youtube" kanālu, kurā labprāt dalās ar ieteikumiem grima uzklāšanai, vingrinājumu padomiem un uzturu. Tāpat modele pašas blogā ir izrādījusi arī savu Ņujorkas dzīvokli un atklājusi savus interjera noslēpumus. 

Videoblogā modele atzīst, ka šis ir viņas pirmais dzīvoklis, kuru viņa lepni var parādīt citiem. Nelielais dzīvoklis atrodas Ņujorkā, Manhetenā, kur Marta Hanta dzīvo kopā ar draugu un klēpju sunīti Lāci, bet pirms tam modele dzīvesvietu mainījusi ik gadu - no viena sīciņa dzīvokļa, uz otru. Kopumā Marta ir dzīvojusi 11 dzīvokļos, taču nu supermodele ir sakrājusi un iegādājusies savu īpašumu.   

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Marta Hanta atklāj, ka viņas aizraušanās ir augi, bet pati sevi varētu dēvēt par kolekcionāri - mājoklī ir atrodami neskaitāmi interjera priekšmeti, tostarp, mākslas darbi un mēbeles ar pašas dizainu, kā arī keramikas pulciņā darināti trauki. "Es sevi uzskatu par kolekcionāri, bet mans draugs mani sauc par vācēju," smejas supermodele. 

Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Supermodele atklāj, ka vizuāli viņas mājoklis izskatās monohromatisks, taču drīzumā šeit plānots "piešaut" nedaudz krāsas. Dzīvoklis sastāv no lielas, studio tipa viesistabas, kurā apvienota virtuve ar ēdamistabu un viesistabu, vēl dzīvoklī ir vēl divas izolētas istabas - atpūtas telpa ar izvelkamu dīvānu un saimnieku guļamistaba, kā arī te ir divas vannasistabas. 

Martas Hantas guļamistaba
Martas Hantas guļamistaba Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Izrādot dzīvokli, modele arī nebaidās parādīt skapjus, kuros valda īsts bardaks. "Man ar steigu vajag profesionāla organizatora palīdzību," smejas Marta. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu