Briedis aizgājis no darba Valsts policijā; koncentrēsies boksera karjerai

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis atstājis darbu Valsts policijā (VP), lai koncentrētu visus spēkus sportista karjerai, portālam TVNET apstiprināja atlēta menedžeris Raimonds Zeps.

Briedis VP kopumā nostrādāja 12 gadus, bet lēmumu aiziet no šī darba pieņēma pēc ilgām pārdomām un apspriedes ar ģimeni.

"Līdz šim Mairis koncentrēja visus savus spēkus un uzmanību ģimenei, boksam un darbam policijā. Tos visus apvienot ir ļoti grūti, tāpēc turpmāk viņš visu uzmanību veltīs ģimenei un boksam," portālam TVNET sacīja Zeps.

Boksera menedžeris pagaidām nevarēja atbildēt, vai arī nākamajās cīņās Briedis ringā kāps šortos ar VP logo. Par to vēl būšot jāvienojas ar policijas pārstāvjiem. Zeps izteicās, ka Briedis to noteikti vēlētos.

Tāpat boksera menedžeris uzsvēra, ka Briedis pēc savām gaitām profesionālajā boksā varētu atgriezties darbā policijā.

Bokseris jau ir uzsācis treniņnometni, gatavojoties savai nākamajai cīņai - pasaules boksa supersērijas (WBSS) finālam pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kilogramiem) ar Junjeru Dortikosu.

Zeps pauda, ka joprojām nav jaunumu par to, kur un kad notiks šī cīņa.

"Tā noteikti nenotiks agrāk par 14.decembri, bet esam gatavi arī tam, ka tā varētu tikt aizvadīta janvārī," sacīja Brieža menedžeris.

Sagaidāms, ka supersērijas finālā bokseri spēkosies par trim pasaules čempiona jostām - Starptautiskās Boksa padomes (WBC), Pasaules Boksa organizācijas (WBO) un Starptautiskās Boksa federācijas (IBF).

Pašlaik 34 gadus vecais Briedis karjeras laikā izcīnījis 26 uzvaras (19 ar nokautu) un cietis vienu zaudējumu.

Latvijas boksera īpašumā patlaban ir WBO pasaules čempiona josta un WBC Dimanta josta (WBC pasaules čempiona josta ir vakanta).

Savukārt 33 gadus vecais Dortikoss guvis 24 uzvaras (22 no nokautu) un piedzīvojis vienu zaudējumu.

Kubas bokserim šobrīd pieder IBF pasaules čempiona josta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu