Rīgas "Dinamo" centīsies izcīnīt pirmo uzvaru izbraukumā (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā šodien aizvadīs Rīgas "Dinamo" hokejisti, kuri centīsies tikt pie pirmās uzvaras izbraukumā. Jaroslavļā jātiekas ar vietējo "Lokomotiv", kas dienu iepriekš atstādināja galveno treneri Kregu Maktevišu. Spēles sākums plkst. 19.30. 

Pēc veiksmīga sezonas ievada (divas uzvaras divās spēlēs savā laukumā) "Dinamo" komanda piedzīvojusi jau trīs neveiksmes pēc kārtas. Turklāt šajā sezonā nav izdevies gūt nevienu panākumu viesos. Pretinieka laukumā piedzīvoti pieci zaudējumi piecos mačos. 

Ar "Lokomotiv" Rīgas vienība šosezon tiksies otro reizi. Pirmajā savstarpējā duelī "Arēnā Rīga" uzvaru ar 3:2 svinēja Krievijas komanda. 

Arī "Lokomotiv" sezona nav sākusies kā to vēlētos kluba vadība, līdzjutēji. Otrdien no galvenā trenera amata tika atlaists Kregs Maktevišs, kurš pie Jaroslavļas kluba stūres stājās pirms šīs sezonas. Iepriekš viņš nebija strādājis ārpus Ziemeļamerikas.

"Lokomotiv" pēdējos divos mačos piedzīvojusi zaudējumu, turklāt savu līdzjutēju priekšā. Pirmdien Jaroslavļa ar 1:4 atzina Jāņa Kalniņa pārstāvētās Helsinku "Jokerit" pārākumu. 

 

"Nebūs viegli, bet iesim un cīnīsimies. Man patika mūsu spēle pret viņiem Rīgā. Galvenais – nenokārt galvas! Nekas vēl nav zaudēts," kluba mājas lapā citēts Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Brendons Makmilans, kurš ar četriem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm ir Latvijas vienības rezultatīvākais spēlētājs. 

Slimības dēļ "Dinamo" komandai šajā izbraukuma tūrē nevar palīdzēt zviedru uzbrucējs Davids Ulstrēms. 

Rīgas "Dinamo" komandas sastāvs trīs spēļu izbraukumā

Vārtsargi: Kristers Gudļevskis, Maksims Tretjaks;

Aizsargi: Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Kristofers Berglunds, Sergejs Gimajevs, Roberts Mamčics, Bens Māršals, Kristaps Sotnieks, Kristaps Zīle;

Uzbrucēji: Kārters Eštons, Oskars Batņa, Jākobs Berglunds, Daniels Bērziņš, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Koltons Gilīss, Ričards Grīnbergs, Roberts Lipsbergs, Rihards Marenis, Brendons Makmilans, Vitālijs Pavlovs, Miķelis Rēdlihs, Deivids Sarkanis, Antons Trastašenkovs.

"Dinamo" ar Jaroslavļas komandu divreiz tikās sagatavošanās posmā šai sezonai. Pirmajā pārbaudes mačā uzvaru ar 3:2 izcīnīja "Lokomotiv", otrajā ar 3:1 virsroku guva Rīgas hokejisti. 

Noslēdzoties izbraukumam Jaroslavļā, Ģirta Ankipāna vadītā komanda atgriezīsies "Arēnā Rīga", kur pirmdien spēkosies ar spēcīgo Sanktpēterburgas SKA

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Dinamo" ar deviņas spēlēs iekrātiem sešiem punktiem atkāpusies uz pēdējo, 12. pozīciju. Savukārt "Lokomotiv" ar astoņos mačos nopelnītiem sešiem punktiem atrodas vienu vietu augstāk. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu