1.oktobris - "Senioru diena" Rīgas Motormuzejā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 1.oktobrī par godu ANO Starptautiskajai veco ļaužu dienai Rīgas Motormuzejs organizē “Senioru dienu”. Bez tā Motormuzejs no septembra līdz decembrim ievieš speciāli ģimenēm veltītu notikumu – “Ģimeņu sestdienu”.

Tās ietvaros senioriem, tas ir personām, kas vecākas par 60 gadiem, tiks piedāvātas ekskursijas gida pavadībā. Plānotie ekskursiju laiki plkst. 12:00 un 14:00, bet muzeja ieejas biļešu īpašā cena – 2,00 eiro, kas būs spēkā visas dienas garumā no 10:00 līdz 18:00, kasē uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

Foto: Publicitātes foto

Ekskursiju dalībniekiem būs iespēja ne tikai iepazīt muzeja pastāvīgo seno spēkratu ekspozīciju, bet arī ieskatīties muzeja slēgtajās telpās – spēkratu restaurācijas darbnīcās. Ekskursijām gan jāpiesakās iepriekš, zvanot uz 67025888 vai 67025858.

Otrs jaunums Rīgas Motormuzejā ir “Ģimeņu sestdiena”. Pirmais “Ģimeņu sestdienas” pasākums Motormuzejā - 28.septembrī, un tā tēma būs “Muzeja stāsts”.

Foto: Publicitātes foto

Nodarbības dalībnieki uzzinās: kas ir muzejs, kas ir motormuzeja eksponāts, ko var atrast muzeja krātuvēs un cik dažādu profesiju pārstāvji strādā muzejā. Kopā ar muzeja pedagogu apmeklētāji veidos savu mini muzeja ekspozīciju un dosies izzināt Motormuzeja seno spēkratu ekspozīciju.

Arī citas šā gada “Ģimeņu sestdienas motormuzejā” būs veltītas kādam īpašam auto vēstures notikumam, muzeja eksponātam vai profesijai.

Foto: Publicitātes foto

Kas jāņem vērā:

  • Nodarbības laiks no plkst.11:00 līdz plkst.15:00
  • Uz nodarbībām iepriekš jāpiesakās, zvanot pa tālruni – 67025858 vai 67025888
  • Vecuma ierobežojumu nav.
  • Maksa par muzeja apmeklējumu un nodarbībām: pieaugušajiem - 5 eiro, bērniem - 2 eiro.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu