Administratīvi sodīti Saeimas deputāti Budriķis, Dūklavs un Muižniece

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

Kopš pavasara vidus administratīvi sodīti deputāti Uldis Budriķis (JKP), Jānis Dūklavs (ZZS) un Anita Muižniece (JKP), liecina Iekšlietu ministrijas Informācijas centra sniegtā informācija Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai.

Tas ir viens no mazākajiem vai vismazākais administratīvos pārkāpumus izdarījušo deputātu skaits apskatāmajā periodā kopš šādas informācijas apkopošanas sākšanas.

Budriķim Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs piemērojis naudas sodu pēc diviem Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa pantiem - par amatu savienošanas ierobežojumu izpildes kārtības neievērošanu un valsts amatpersonai noteikto ierobežojumu un aizliegumu pārkāpšanu.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvalde Dūklavam piemērojusi naudas sodu par transportlīdzekļa izmantošanu ceļu satiksmē, kam nav veikta tā īpašnieka civiltiesiskās atbildības obligātā apdrošināšana.

Muižniecei Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde piemērojusi brīdinājumu par nolaidīgu personu apliecinoša dokumenta glabāšanu, kuras rezultātā personu apliecinošs dokuments pazaudēts.

Attiecīgā informācija ir par Saeimas deputātu izdarītajiem pārkāpumiem no 24.aprīļa līdz 3.septembrim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu