Pabriks un Ijabs pievienojušies partijai "Latvijas attīstībai" (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

Aizsardzības ministrs Artis Pabriks (AP) un Eiropas Parlamenta (EP) deputāts Ivars Ijabs (AP) pievienojušies partijai "Latvijas attīstībai",  informēja politiskais spēks.

"Latvijas attīstībai" oktobrī pievienojušies vairāki jauni biedri, tostarp Pabriks un Ijabs, kuri iepriekš Saeimas un EP vēlēšanās startējuši no partiju apvienības "Attīstībai/ Par!" saraksta, bet nebija šo partiju biedri.

Pabriks skaidrojis, ka viņš ir nolēmis aktīvi iesaistīties partijā, ar kuru viņam ir kopīgs redzējums par Latvijas valsts tālāko attīstību. Pabriks pauda, ka viņam simpatizē "Latvijas attīstībai" pārstāvētās klasiski liberālās vērtības un viņš tic, ka šai partijai ir liels potenciāls Latvijas politiskajā arēnā.

Ijabs norādījis, ka viņš vienmēr esot vēlējies redzēt Latviju kā daļu no mūsdienīgas, attīstītas un iekļaujošas Eiropas. "Ilgtspējīgas izaugsmes pamatā ir spēja rīkoties izšķiroši gan vieglos, gan arī grūtos laikos, saglabājot politisko vīziju par vēlamo mērķi nākotnē," sacīja Ijabs. Viņaprāt, "Latvijas attīstībai" apvieno viņam simpātisku līdzsvaru starp ideālismu un praktisku rīcībspēju, un viņš novērtēju tās līdzšinējo darbu ilgtermiņa perspektīvas vārdā, nebaidoties īpaši svarīgos mirkļos rīkoties sabiedrības interesēs.

Lai aktualizētu nepieciešamību pēc aktīvākas sabiedrības iesaistes politikā, partija "Latvijas attīstībai" piekto gadu oktobrī rīko potenciālo biedru mēnesi. Pasākumu cikla mērķis ir iepazīstināt interesentus ar partijas darbu, biedriem un vērtībām.

Biedru piesaistes mēnesis noslēgsies ar partijas "Latvijas attīstībai" ikgadējo kongresu, kas šogad norisināsies 2.novembrī plkst.11 Rīgā, RISEBA Arhitektūras un mediju centrā "H2O 6".

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu