Ekskluzīvs franču virtuves trauku ražotājs rada amizantus Zvaigžņu karu stila katlus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Le Creuset

Ekskluzīvu franču trauku ražotājs "Le Creuset" ir radījis ne mazums katlu un pannu, kurus rotā slavenu filmu un zīmolu logotipi, dizains, krāsas, simboli un attēli. Piemēram, vēl salīdzinoši nesen trauku ražotājs nāca klajā ar "Sniegbaltītes" sērijas katliem un cepampannām  ābolu formā. Nu slavenais trauku ražotājs ir izstrādājis kulta zinātniskās fantastikas filmu "Zvaigžņu kari" katlu sēriju, kas iepriecinās ne vienu vien filmu fanu. 

Jau no novembra sākuma eleganto virtuves trauku ražotājs laidīs klajā filmu "Zvaigžņu kari" sērijas traukus, kas pavisam noteikti iekaros filmu sēriju entuziastu sirdis. Trauku kolekcijā ietilpst cepeškrāsns pannas, kas izskatīsies gluži kā karbonītā iesprostots Hans Solo, katli - roboti, paliktņi ar kosmosa kuģa "Nāves Zvaigzne" attēlu un Hana Solo kuģi "Millennium Falcon", kā arī amizants "putniņš" kūku cepšanai - keramisks putns, kas izpūtīs tvaiku no kūkām un kēksiem. 

Foto: Le Creuset

Sērijā ir iekļauts īpašs katls, kas izmaksās pat 900 ASV dolārus - šie katli būs apzīmēti ar roku un kopumā tiks ražoti vien deviņi šādi katli, tādējādi atzīmējot deviņu sēriju filmu sāgu. 

Foto: Le Creuset
Foto: Le Creuset
Foto: Le Creuset
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu