Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

AUNS Atbilstošs mirklis, lai komunicētu ar vecākiem, dotos apciemot viņus. Ja nolem izklaidēties kopā ar draugiem, vēlams neaizrauties ar uzdzīvi, nekļūt pārgalvīgam, tādejādi neiedzīvojoties problēmās.

VĒRSIS Labprāt pavadīsi dienu kopā ar atvasītēm. Jūs paspēsiet gan izklaidēties, gan izrunāt jaunākai paaudzei sasāpējušos jautājumus. Otrā pusīte tikmēr var nolemt veltīt laiku savām vajadzībām.

DVĪŅI Vajadzētu būt saudzīgākam pret elpošanas sistēmu, dodoties garākā pastaigā, izvēlēties atbilstošu apģērbu. Kopdzīvē ar mīļoto valdīs tīkama harmonija. Parūpējies, lai vakars paiet romantiskā garā.

VĒZIS Tuvinieki vai paziņas var censties dabūt tevi ārpus mājas, taču tu daudz labprātāk laiku pavadīsi mierā un klusumā. Un nebūs jau arī nekāds brīnums, jo darba nedēļa būs paņēmusi no tevis daudz spēkus.

LAUVA Nepabeigtie darbi liks manīt par sevi, kas nozīmē strādāsi no mājām vai apzinīgi dosies uz ofisu. Strādājot, priecēs doma, ka vakarā neapšaubāmi ļausies dzīves bezrūpīgajai, lustīgajai pusei.

JAUNAVA Vajadzēs rast kompromisu starp savām vēlmēm un mājinieku vajadzībām. Tu visam centīsies pieiet no racionālā viedokļa, savukārt tuvinieki vairāk ļausies mirkļa emocijām, iegribām.

SVARI Būsi enerģijas un pārliecības pilns pamēģināt, ko jaunu dzīvē. Varbūt ļausi ikdienā ienākt jaunam hobijam. Nopietnākie zīmes pārstāvji var nolemt apgūt jaunas un ļoti perspektīvas profesionālās iemaņas.

SKORPIONS Tevī modīsies pašpārliecinātība un kāre piedzīvot, ko krāšņu un nebijušu. Tie Skorpioni, kuri saistīti ar sportu, spēs radušos enerģiju ievirzīt pareizā gultnē, pārējiem jābūt piesardzīgākiem.

STRĒLNIEKS Tā vien gribēsies līdzgaitniekiem izteikt visu, ko domā par viņiem. Taču rēķinies, ka pārmērīga atklātība netiks celta cieņā, tā tikai saasinās attiecības, radīs nevajadzīgas konfliktsituācijas, spriedzi.

MEŽĀZIS Jutīsies gandarīts, ja līdz pēcpusdienai varēsi tā ilgāk pagulēt, pārdomāt nedēļas laikā piedzīvoto. Vakarpusē draugi var būt sagatavojuši tev patīkamu pārsteigumu, kurš vēl ilgi paliks atmiņā.

ŪDENSVĪRS Gribot negribot, nonāksi apkārtējo uzmanības centrā, radīsi smieklus, jautrību. Ja dodies sabiedrībā, nekļūsti pārlieku koķetīgs ar pretējo dzimumu, citādi otrā pusīte ātri aizsvilsies greizsirdībā!

ZIVIS Alksi pēc otrās pusītes uzmanības apliecinājumiem, komplimentiem, sirds siltuma. Ja kāroto nesaņemsi, izrādīsi nepārprotamu neapmierinātību, kļūsi neraksturīgi ass, piekasīgs.

SVĒTDIENA

AUNS Rēķinies, ka dienas pirmajā pusē tavu omu var ietekmēt atvasīšu kaprīzes, izlēcieni. Neatbildi ar asu pretreakciju, jo tas situāciju vēl vairāk sarežģīs. Visprātīgāk rīkosies tie, kuri spēs noignorēt visu notiekošo.

VĒRSIS Zvaigznes apgalvo, ka ir pienācis īstais brīdis veltīt uzmanību savai ārienei. Tas nozīmē, droši dodies pie friziera, varbūt apsver jauna apģērba iegādi vai arī uzdrošinies pilnībā mainīt savu imidžu.

DVĪŅI Ja būsi godīgs, atvērts pret sevi un tuviniekiem, liktenis tev piespēlēs iespējas sasniegt nospraustos mērķus. Nav izslēgts, kāds Dvīnis aizdomāsies par dzīves garīgajām, filozofiskajām vērtībām.

VĒZIS Dienas plāni var kardināli mainīties. Ja sākumā par doto faktu nebūsi pārāk iepriecināts, tad vēlāk sapratīsi, ka pārmaiņas spēlēs par labu tieši tev! Šobrīd nevajadzētu veikt lielus pirkumus.

LAUVA It visā tieksies ieņemt līdera pozīcijas, taču tavs sacensības gars var nedaudz nomākt, apspiest apkārtējos. Ja nevēlies liekus pārmetumus, kritiku vai strīdus, esi samērīgāks savās iegribās!

JAUNAVA Labprāt veltīsi laiku ar darbu saistītām lietām. Otrā pusīte gan par to īsti sajūsmā nebūs, taču pieņems tavu izvēli, būs saprotoša. Dienas izskaņā tevi var pārņemt neraksturīgi sentimentāls noskaņojums.

SVARI Sakāpinātās emocijas var ietekmēt attiecības ar mīļoto, tāpēc tavs uzdevums, tikt vaļā no iekšējās spriedzes. Līdz ko tas būs paveikts, kopdzīve ar otro pusīti rādīsies pavisam citā gaismā!

SKORPIONS Tev pietiks enerģijas gan mājas uzkopšanai, gan pēc tam sekojošam izklaides pasākumam. Šī var izrādīties zīmīga diena brīvajiem Skorpioniem, kurus var negaidīti ķert Amora bulta.

STRĒLNIEKS Brīdis, kad no tevis tiks prasīta nesavtīga rīcība, spēja sniegt morālu vai arī materiālu atbalstu. Zīmīga dien tiem Strēlniekiem, kuri aktīvi iesaistās labdarības pasākumos, brīvprātīgo darbā.

MEŽĀZIS Zvaigznes iesaka izvēdināt galvu, dodoties nelielā izbraucienā. Saskarsmē ar mīļoto cilvēku, labāk necilā materiālas lietas, jo tās ātri vien var likt tev aizsvilties, izteikt pārāk asus pārmetumus.

ŪDENSVĪRS Tava sabiedriskā, omulīgā daba prasīs mieru un klusumu. Ja arī nolemsi kurp doties, visticamāk izvēlēsies nelielu, var pat teikt, ģimenisku kompāniju. Zvaigznes neiesaka ilgstoši atrasties pie stūres.

ZIVIS Daļa Zivs zīmes pārstāvju modīsies ar skaidru apziņu, ka ir jāmaina kaut kas savā dzīvē. Dotā mirkļa enerģija palīdzēs pieņemt kardinālus, taču vajadzīgus lēmumus. Droši seko savai sirdsbalsij.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu