14 gadus vecs zēns nozog auto un ar to savāra pamatīgas ziepes (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: www.facebook.com/WA.Police

2019.gada 15.oktobris kādam Rietumaustrālijas pusaudzim paliks atmiņā uz mūžu. Tajā dienā 14 gadus vecais jaunietis zagtā automobilī pamanījās sasist policijas automašīnu, Lamborghini apvidnieku un galu beigās nonākt aiz restēm.

15.oktobrī Rietumaustrālijas pilsētas Pērtas Komo rajonā vietējā policija veica patrulēšanu, jo bija saņemts ziņojums par baltu Subaru Forester, kas nedaudz vairāk kā nedēļu iepriekš bija nozagts citā Pērtas rajonā kāda mājokļa apzagšanas laikā, Stirlingā.

Foto: www.facebook.com/WA.Police

Tajā pašā dienā ap astoņiem vakarā policisti automobili, kas atbilda meklētā Subaru aprakstam, atrada novietotu pie kādas privātmājas. Vai tas ir iepriekš zagtais auto, likuma sargiem gan nenācās skaidrot, jo automobiļa zaglis sāka bēgšanu. Vispirms viņš atpakaļgaitā uztriecās policijas Toyota Hilux, bet mirkli vēlāk krustojumā sadūrās ar 250 000 eiro vērto Lamborghini Urus.

Foto: www.facebook.com/WA.Police

Pēc šīs avārijas, kurā pamatīgi cieta gan itāļu superauto, gan zagtais Forester, jaunietis metās bēgt, taču ātri vien tika notverts un nonāca iecirknī. Tur viņam izvirzītas apsūdzības auto zādzībā, zādzībā, laupīšanā grupā un laupīšanā grupā ar iepriekšēju nodomu. 

Kādu sodu saņems nepilngadīgā persona, nav zināms, taču skaidrs ir viens, ka jaunietis nodarīto nožēlo un jācer, ka kalpo par mācību citiem pusaudžiem.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu