Atlikt nākas arī nīderlandiešu iecerēto "Brexit" ballīti

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: AFP/LETA

Kamēr Londona joprojām nespēj atrisināt "Brexit" strupceļu, arī nīderlandiešu iecerēto pludmales ballīti, kas bija plānota kā "simboliska iespēja pamāt atvadas Lielbritānijai", nācies atlikt, sestdien paziņojuši tās rīkotāji.

Šobrīd paredzēts, ka Lielbritānija izstāsies no Eiropas Savienības 31.decembrī, un tika plānos, ka šajā datumā Veikanzē kūrortā netālu no Amsterdamas notiks pludmales ballīte, kurā dalību pieteikuši jau tūkstošiem cilvēku.

Taču tās rīkotāji paziņojuši, ka vērienīgo pasākumu ar mūzikas grupu uzstāšanos un tādu Eiropas našķu tirdzniecību kā nīderlandiešu čipsi, franču vīns un vācu alus, nāksies atlikt.

Iecere sarīkot šādu lielu pasākumu divarpus mēnešu laikā izrādījusies pārāk ambicioza, atzinis ballītes organizators Rons Tūkoks.

Tik īsā laikā nebija iespējams nodrošināt nepieciešamo finansējumu, īpaši tāpēc, ka uzņēmumu fondi, kas paredzēti sponsorēšanai, tuvojoties gada beigām, ir izsmelti, norādīts Tūkoka izplatītajā paziņojumā.

Tomēr rīkotāji uzsvēruši, ka pasākums ir atlikts, nevis atcelts.

Tagad plānots to rīkot nākamā gada sākumā.

Tas, kas augustā dzima kā joks feisbukā, ātri vērtās plašumā un "pārauga nopietnā pasākumā, kas piesaistījis tūkstošiem ieinteresētu cilvēku," norādījis Tūkoks.

Daudzi jau samaksājuši 19,73 eiro par ieejas biļetēm, kuru cenā iešifrēts gads, kad Lielbritānija iestājās toreizējā Eiropas Ekonomiskajā kopienā.

Tūkoks sola naudu par biļetēm atmaksāt, cik drīz vien iespējams.

Tikmēr ES gatavojas nākamnedēļ izlemt, uz cik ilgu laiku vēlreiz atlikt "Brexit".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu