Spocīgas idejas spocīgai ballītei jeb kā ieviest Helovīna garu mājas ballītē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/fashionablehostess

Klāt rietumnieku iecienītie Helovīna svētki jeb Visu svēto dienas priekšvakars - vakars, kad bērni un jaunieši pārģērbjas par kādiem izdomātiem tēliem, vēsturiskām personām vai pat slavenībām. Līdz ar saldumu diedelēšanu un kaimiņu biedēšanu šis ir lielisks iemesls pieaugušajiem satikties un sarīkot neaizmirstamu Helovīna ballīti. Lūk, idejas dekorācijām. 

Melnbaltā klasika

Pieturies pie klasiskās elegances un izvēlies ballīti rīkot melnbaltā gaisotnē. Izvēlies melnbaltas dekorācijas, nokrāso ķirbjus melnos un baltos toņos, izmanto baltus vai melnus traukus, bet viesiem lūdz ierasties melnbaltā apģērbā. Amizantākai atmosfērai vari izvēlēties uzkodas un gardumus melnbaltās krāsās. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashionable Hostess (@fashionablehostess) on

Ziedi un spoki

Helovīns automātiski nenozīmē, ka galds ir jāklāj ar ķirbjiem, galvaskausiem un mākslīgajām asinīm. Kombinē ziedus ar Helovīna tradicionālajām detaļām - ķirbjiem, mākslīgiem zirnekļu tīkliem jeb pelēka tilla paliktņiem un āboliem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley | Modern Glam (@modernglamhome) on

Melnais glamūrs

Ja melnbaltais iet pie sirds, bet gribas piešķirt gotiskāku atmosfēru, dekorē mājokli ar melnām dekorācijām - melniem traukiem un aksesuāriem. Lai piešķirtu elegances šķipsniņu, atvasini melno ar zelta dekoriem un maigi rozā ziediem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Style Me Pretty Living (@smpliving) on

Baltie Helovīni

Ja melnais neiet pie sirds, arī Helovīna ballīte baltās krāsas ieskāvumā būs izdevusies. Izmanto baltas krāsas dekorācijas, lampu virtenes, baltus ķirbjus un traukus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashionable Hostess (@fashionablehostess) on

Izrotāti ķirbji

Helovīnā galvenā dekorācija ir ķirbji - parasti tos ir pieņemts izgrebt un to iekšienē ielikt kādu sveci, taču ne vienmēr grebšana un griešana ir nepieciešama. Pieej dekorēšanas darbiem radoši un nokrāso ķirbjus kādās amizantās krāsas, izdekorē tos ar stikla pērlītēm, mākslīgiem dimantiem, lentēm vai pogām. Dekorāciju veidošanā ļaujies fantāzijas lidojumam - šeit aizšaut greizi tikpat kā nav iespējams. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo - New Build To Home (@newbuildtohome) on

Eksperimentāls apgaismojums

Visbeidzot - lai piešķirtu Helovīna ballītei specifisku noskaņu, rotaļājies ar apgaismojumu. Izmanto sveces, dažādu izmēru svečturus, burkas vai grebtus ķirbjus, kurus pamīšus izkārto visapkārt mājoklim. Tāpat talkā ņem galda lampas un lampiņu virtenes, tādējādi radot spocīgu un vienlaikus romantisku gaisotni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashionable Hostess (@fashionablehostess) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu