Līdz nedēļas beigām VNĪ padome iecels pagaidu valdes locekli

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X

Līdz nedēļas beigām VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) padome gatavojas nozīmēt pagaidu valdes locekli, informēja VNĪ padomes priekšsēdētājs Mārtiņš Bičevskis. 

Ņemot vērā līdzšinējās valdes locekles Kitijas Gruškevicas atkāpšanos no amata, lai nodrošinātu uzņēmuma netraucētu darbību, VNĪ padome ārkārtas kārtībā uz laiku nozīmēs speciālu valdes locekli, kura atbildībā būs attīstības un būvniecības projekti. 

"Lēmumu par pagaidu valdes locekļa iecelšanu plānots pieņemt līdz šīs nedēļas beigām. Pēc tam padome vērtēs prasības un nepieciešamo termiņu jauna konkursa rīkošanai uz vakanto valdes locekļa amatu," pauda Bičevskis. 

Jau ziņots, ka saistībā ar strādnieka bojāeju Finanšu ministrijas (FM) ēkas jumta nomaiņas darbos VNĪ valdes locekle Gruškevica paziņoja par atkāpšanos no amata.

"Esmu gatava atkāpties no valdes locekļu amata pienākumu pildīšanas, uzņemoties morālu atbildību par notikušo Smilšu ielā 1. Uzskatu, ka šāds lēmums ir svarīgs gan VNĪ reputācijai, gan tālākai uzņēmuma attīstībai un akcentēs darba drošības jautājumus būvniecības nozarē un sabiedrībā kopumā," pauda Gruškevica, kura VNĪ valdē bija atbildīga par attīstības un būvniecības projektiem.

Savukārt Bičevskis informēja, ka kompānijas padome Gruškevicas iesniegumu ir pieņēmusi.

VNĪ valdē strādā arī valdes priekšsēdētājs Andris Vārna un valdes locekle Sigita Janvāre.

Jau vēstīts, ka piektdien, 8.novembrī, no FM ēkas jumta nokrita un gāja bojā strādnieks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu