Kaimiņš aicina apdomāt, kas pašlaik ir ieinteresēts Saeimas atlaišanā (188)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste / LETA

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš sestdien sociālajā tīklā „Twitter” aicina savus atbalstītājus kārtīgi padomāt pirms pievienoties tiem, kuri vāc parakstus par pašreizējās Saeimas atlaišanu. Politiķis norāda, ka neturas pie savas vietas parlamentā un nav tur piedzimis, tomēr aicina paskatīties, kas ir tie cilvēki, kuri jau trešo reizi virza šo destruktīvo iniciatīvu.

Foto: Ekrānuzņēmums

Vēlāk Saeimas deputāts savu ierakstu gan izdzēsis, taču pārpublicējis TVNET rakstu ar izdzēstā tvīta ekrānuzņēmumu.

Foto: Ekrānuzņēmums

Artusa Kamiņa viedoklim līdzīgu nostāju jau iepriekš publiskajā telpā paudis arī arhitekts Pēteris Bankovskis, savukārt ar „Saskaņu” un ZZS savulaik saistītais polittehnologs, digitālās televīzijas krimināllietā notiesātais bijušais Rīgas Centrāltirgus konsultants Jurģis Liepnieks ir nostājies pretējā nometnē.

Neraugoties uz to, ka pirmajās dienās parakstu vākšana sokas diezgan raiti un kopš piektdienas par Saeimas atsaukšanas ierosināšanu parakstījušies jau vairāk nekā 15 000 cilvēku, daudzi politisko procesu vērotāji tomēr apšauba šīs idejas īstenošanos praksē un norāda, ka pēc pirmā neapmierināto aktivizācijas viļņa entuziasms noplaks un visu šo sarežģīto procesu diez vai izdosies novest līdz galam.

Komentāri (188)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu