"Viņš zina, kas notika." Prinča Endrū apsūdzētāja sniedz interviju (14)

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: kadrs no video

Amerikāniete Virdžīnija Džufre apgalvo, ka 17 gadu vecumā tika piespiesta stāties seksuālās attiecībās ar Lielbritānijas princi Endrū, vēsta raidorganizācija BBC.

"Viņš zina, kas notika. Es zinu, kas notika. Un tikai viens no mums saka taisnību," uzsver Džufre.

Džufre apsūdzējusi gan princi Endrū, gan cietumā mirušo amerikāņu finansistu Džefriju Epsteinu. Epsteinu viņa apsūdzējusi cilvēktirdzniecībā.

Savukārt princis Endrū "kategoriski" noliedz, ka viņam ar Džufri jebkad būtu bijušas seksuālas attiecības.

Saskaņā ar Džufres stāstīto, viņa laikā no 2001. līdz 2002.gadam trīs reizes esot tikusi piespiesta stāties dzimumsakaros ar Jorkas hercogu. 2001.gadā viņa bija tikai 17 gadus veca.

Tas esot noticis Londonā, Ņujorkā un uz Epsteina privātās salas ASV Virdžīnās.

Bekingemas pils Džufres apsūdzības nosaukusi par "nepatiesām un bez jebkāda pamata".

Londonas policija atteikusies izskatīt Džufres apsūdzības cilvēktirdzniecībā pret Epsteinu, kas esot ārpus tās jurisdikcijas.

Princis Endrū, Lielbritānijas karalienes Elizabetes II trešais bērns, izpelnījies nosodījumu par savu draudzību ar dzimumnoziedznieku Epsteinu. Princis Endrū sniedza ārkārtīgi neveiksmīgu interviju raidorganizācijai BBC, pēc kuras paziņoja, ka pārtrauks pildīt karaliskos pienākumus.

Endrū intervijā apgalvoja - vakarā, kurā pēc Džufres stāstītā abi esot iepazinušies, viņš patiesībā esot iegriezies picērijā un pēc tam devies mājās.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu