Vīrietis "iezīmē" Tesla automobili; cits Tesla automobilis to nofilmē (4)

Par "nesaturēšanu" nāksies atbildēt
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tesla Model 3 šobrīd ir viens no pārdotākajiem elektromobiļiem Eiropā. Tā kā auto nav no lētajiem, nav brīnums, ka atsevišķos indivīdos tas var izraisīt zināmu skaudību un pat pamudināt uz nepiedienīgu rīcību.

Pirms kāda laika ziņojām par jauniešiem, kuri nakts vidū centās nodarīt pāri daudzstāvu stāvvietā novietotam Tesla automobilim. Viņu nolūks bija atvienot auto no uzlādes ierīces, taču, kad tas neizdevās, pa spērieni tika gan kabelim, gan arī pašam auto.

Pāridarītāji, iespējams, paliktu neatpazīti un nesodīti, ja vien lielai daļai Tesla Motors automobiļu mūsdienās nebūtu uzstādīta novērošanas sistēma, kas jebkādas aizdomīgas darbības mašīnas tuvumā nofilmē, izmantojot tai uzstādītās kameras.

Šī sistēma, kā izrādās, lieliski strādā arī tad, ja cieš cits auto. Proti, 1.februāra naktī 3:40 kādā Londonas ieliņā Tesla Model 3 automobilis ar Sentry Mode drošības sistēmu fiksējis kāda vīrieša netiklas darbības pret citu Model 3, kas novietots ielas pretējā pusē. 

Fizisks spēks šajā incidentā nav iesaistīts un automobilim nekādi bojājumi būtībā nav nodarīti, tomēr jādomā, ka Model 3 īpašniekam šo video tāpat nav patīkami skatīties.

Par to, kas ir pāridarītājs, ziņu nav, jo cilvēka personību Tesla Sentry Mode vēl nespēj noteikt. Var vienīgi pieņemt, ka vīrietis nebija skaidrā prātā, turklāt ļoti, ļoti ilgi bija cieties, ja reiz spēja iezīmēt visu spēkrata perimetru. Tāpat viņš acīmredzot nezināja, ka Londonā ir vairāk novērošanas kameru uz vienu cilvēku nekā jebkurā citā pasaules pilsētā.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu