Vīrietis sūdz tiesā Lamborghini dīleri, jo viņa auto sākot dzeltēt (2)

Dzeltenu auto viņš negrib
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Lamborghini Huracan Spyder
Lamborghini Huracan Spyder Foto: Publicitātes foto

Visai neparastā un arīdzan nepatīkamā situācijā nonācis kāds Lamborghini īpašnieks Kanādā. Proti, vīrietis jau 2017.gadā savam dēlam iegādājās viņa sapņu automobili Lamborghini Huracan Spyder, taču to nelieto, turklāt ir iesaistījies ilgstošos tiesu darbos. 

Kā vēsta Monreālas tīmekļa vietne montreal.ctvnews.ca, Kalogero Karuso vērsies tiesā pret Lamborghini tirgotāju, jo baltais rodsters, ko viņš iegādājies par 419 tūkstošiem Kanādas dolāru, pēc nogādāšanas mājās faktiski nekavējoties sācis kļūt dzeltens.

Lietā, kas nu jau nonākusi līdz Kvebekas Augstākajai tiesai, Karuso apgalvo, ka 2017.gadā viņš piepildīja dēla sapni un pie Lamborghini Montreal iegādājās tā paša izlaiduma gada Huracan Spyder, kura vērtība, atskaitot nodokļus, ir ap 350 tūkstošiem dolāru. 

Lai arī sapņa piepildīšanai pat nācies vēlreiz ieķīlāt māju, Lamborghini ar nolaižamo jumtu līdz šim sagādājis vienu vienīgu vilšanos.    

Lamborghini Huracan Spyder
Lamborghini Huracan Spyder Foto: Publicitātes foto

Prasībā pret dīlercentru Karuso uzsver, ka "tas līdz šim bijis pilnīgs murgs". Viņš apgalvo, ka izmaiņas krāsojumā sākušas notikt vien dažas dienas pēc mašīnas iegādes. To atzīstot arī centra vadītājs Džons Skoti, pēc kura teiktā, baltais Lamborghini saules gaismā patiesi varot izskatīties viegli dzeltenīgs. Pieļaujot, ka tā patiešām varētu būt, Karuso esot savu auto novietojis garāžā, taču tas arī zem jumta kļūstot dzeltens. 

Situācija izklausās absurda, taču abām pusēm tāpat vairāku mēnešu laikā neizdevās savā starpā vienoties. Lamborghini Montreal pat esot piedāvājuši mašīnu pārkrāsot, taču Karuso skatījumā šis apstāklis samazinātu auto atlikušo vērtību, un piedāvājums attiecīgi ticis noraidīts. 

Nevēloties braukt ar auto, kurš kļūst dzeltens, Karuso to nogādājis atpakaļ Lamborghini Montreal aptuveni gadu pēc iegādes - 2018.gada augustā. Tur tas acīmredzot atrodas aizvien. Un, lai arī auto netiek lietots, Kalogero Karuso turpina maksāt kā par ieķīlāto māju, tā arī par auto apdrošināšanu. Viņš sedzis arī visus ar auto reģistrāciju saistītos izdevumus un maksā ikgadējās nodevas, bet tagad no dīlera vēlas, lai tas savāc savu rodsteru, atdod naudu un samaksā 50 000 dolāru kompensāciju, tai skaitā par kavētajām darba dienām.

Tāpat kā Huracan kupeja, arī vaļējais modelis ir apgādāts ar 5,2 litru V10 motoru, kurš attīsta 610 zirgspēkus. Automobiļa paātrinājums līdz 100 km/h ilgst tikai 3,4 sekundes, bet tā maksimālais ātrums ir vairāk nekā 320 kilometri stundā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu