Annas Lieckalniņas bijušā vīra Rafaela Krimela mājā pabijuši maskēti vīri (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Geštaltterapeites un teoloģes Annas Lieckalniņas bijušais vīrs, uzņēmējs Rafaels Krimels sociālajos tīklos lūdzis sabiedrības palīdzību.

Kā ierakstā atklāj Krimels, viņa mājā 7. februārī "viesojušies" garnadži. Viņš publiskojis vīriešu fotogrāfijas, lūdzot atsaukties jebkuru cilvēku, kuram par notikušo varētu būt kāda informācija. 

"Piektdien, 7.02.20., laikā no 18:00 līdz 19:00 manu dzīvesvietu Ikšķilē apmeklēja šie attēlos redzamie divi tipi. Ja kāds ir tos redzējis ap šo laiku Ikšķilē Lībiešu ielas vai Dīķu ielas apkārtnē lūdzu atrakstiet privāti. Iespējams, auto tos atvedis un gaidījis šajā rajonā. Par informāciju, kas palīdzēs noķert šos tipus vai organizatoru, paredzēta atlīdzība! Anonimitāti garantēju!" - ierakstā atklāj Rafaels. 

Pēc publiskotās informācijas gan nav skaidrs, vai vīriešiem izdevies mājā iekļūt un kaut ko nozagt. Tāpat noprotams, ka vīri bijuši maskējušies, jo tērpušies vienādā apģērbā. Kā pajokojusi kāda komentētāja: "Izskatās kā miglotāji aizsargtērpos. Laikam no kāda dezinfekcijas uzņēmuma!"

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu