Nitišs pret drifta braucēju Burkovu džimhānā ar žiguli un drifta BMW

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma Ātruma Cilts sēriju. Šoreiz tajā pirmo reizi pasaules vēsturē džimhānas sacensības, kurās ar populāro ačgārno žiguli un drifta BMW startēs Reinis Nitišs un Kristians Burkovs. Tāpat Ātruma Ciltī būs BMW X4 M40i tests kopā ar Artūru Virbuli. 

Pauls Timrots šajā raidījuma sērijā izaicinājis autosporta meistarus Reini Nitišu un Kristianu Burkovu pasaules vēsturē unikālai sacīkstei – džimhānas (gymkhana) braucienam ar ačgārno žiguli un Kristiāna drifta BMW. Abiem sportistiem ir džimhānas sacensību pieredze, tāpēc ideja ir skaidra, bet vai to iespējams paveikt, apgriežot smadzenes otrādi un uzrādot čempionu cienīgu rezultātu, redzēsim raidījumā.

Tāpat Ātruma Cilts turpina automašīnu testus kopā ar auto ekspertu Artūru Virbuli. Šoreiz viņš izmēģinās BMW X6 "mazo brāli" – 360 zirgspēku BMW X4 M40i. Visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 200 000 šī auto eksemplāri un ir skaidrs, ka ražotājam drosmīgais solis atmaksājies. Lai izmēģinātu, uz ko šis modelis ir spējīgs, Artūrs dosies izbraucienā pa Tukuma skaistākajiem ceļiem.

2020. gada Ātruma Cilts sezonā Pauls Timrots turpina meklēt ātrumu, piedzīvojumus un interesantus sarunu biedrus. Ātruma Cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu