Laiks maksā naudu: kāds IKEA veikals ļauj norēķināties ar sastrēgumā patērēto laiku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Dažiem ceļš uz veikalu IKEA ir laikietilpīgs process - tas prasa pat vairākas stundas, ja mēbeles un dekorus iepirkt dodies no citas pilsētas. Patlaban Dubaijā ir sākta kampaņa "Maksā ar laiku", kuras ietvaros veikals kompensē ceļā pavadīto laiku. 

Unikālās kampaņas ietvaros pircēji var konvertēt savas ceļā pavadītās minūtes vai pat stundas, lai iegūtu atlaidi savam pirkumam. Laika valūtu aprēķina ar pircēja navigācijas iekārtu - tā var būt specializēta navigācijas ierīce vai Google Maps aplikācija viedtālrunī. Pircējam ir jāuzrāda sava ierīce IKEA darbiniekam, kas pārkonvertēs naudā, vēsta portāls "Apartment Therapy". Šajā gadījumā laiks patiesi maksā naudu. 

Patlaban kampaņa ir aktīva Dubaijas IKEA veikalā - tur vienas stundas brauciens pircējiem sniedz 105 Apvienoto Arābu Emirātu dirhēmu jeb 26 eiro atlaidi.

Par šo naudas summu IKEA veikalā ir iespējams iegādāties pat veselu kafijas galdiņu, bet divu stundu brauciens jau garantēs bezmaksas grāmatplauktu. Savukārt piecu minūšu brauciens ļaus nobaudīt IKEA lētos hotdogus. 

"Mūsuprāt, mums ir jāapbalvo savi klienti un viņu ieguldītais laiks, kas ir patērēts, sasniedzot mūs," skaidro Dubaijas IKEA pārstāvis.

"Šis ir veids, kā mēs varam atlīdzināt Dubaijas iedzīvotājiem katru ceļā patērēto minūti."

Jāteic, ka šāda veida mārketinga akcija ir gudrs veids, kā "izkustināt" iesīkstējušus pircējus un mudināt tos doties iepirkties uz zviedru mēbeļu lielražotāja veikalu, turklāt, jo biežāk cilvēki turp dosies, jo vairāk preču tie neviļus iegādāsies. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu