Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Ekskluzīvi TVNET: Intervija ar šā gada festivāla "Erots" zvaigzni Keri Gold

Elza Jēkabsone
, Izklaides ziņu žurnāliste
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/keri_gold_/

Keri Gold ir klēpja deju un striptīza čempione, kā arī talantīga akrobāte, bet plašāku sabiedrību pārsteidza ar savu neparasto priekšnesumu – fitnesu ar krēslu šovā “Britain’s Got Talent”. Ar saviem prātam neaptveramajiem šoviem erotiskajos un fetiša pasākumos viņa ir savaldzinājusi skatītājus visā pasaulē. Māksliniece Rīgā uzstāsies gan ar solo priekšnesumiem, gan duetos. Piedāvājam mūsu lasītājiem uzzināt ko vairāk par viņu pirms uzstāšanās!

Kā tu sāki nodarboties ar dejošanu ap stieni un striptīzu?

Es dejot ap stieni iemācījos pirms trīs gadiem... pirms tam pat nevarēju noturēties uz stieņa. Kā profesionāla dejotāja un striptīzdejotāja biju uzstājusies jau gadiem. Es to mīlu. Tas man liek justies spēcīgai. Tas bija manā sarakstā ar lietām, kuras vēlos izmēģināt pirms dzīves beigām, un domāju, ka nekad nebūšu gana laba, lai uzstātos profesionāli, taču te nu es esmu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last few remaining spaces for my Valentines Lap Dance Workshops! DM to book your place ? 1st Feb @gffdamiandancestudio 2.30pm - 4.30pm 9th Feb @superwomanpoledancingschool Feb 2pm - 4pm 10th Feb @upyerpoleessexstudios 8.30pm - 10pm 13th Feb @valkyriepoledance 7.30pm - 9.30pm Thank you @ludlowfilms for this amazing vid! ? Check our the sexy heel shadow from my super hot pleasers from @doctor_shoe_little_ . . . . . . #chairworkshop #chairdanceworkshop #chairdanceexperience #chairdancefitness #valentinesworkshop #valentineslapdance #valentinestreat #valentinesworkout #chairdance #chairchoreo #chairtricks #chairclass #chairlove #sexychairdanceclass #chairthelove

A post shared by Keri Graham Cabaret Of Sin (@keri_gold_) on

Kā mainījās tava dzīve pēc gūtajiem panākumiem šovā "Britain's Got Talent"?

Dažas nedēļas pēc tā bija diezgan trakas, mani atpazina tik daudz cilvēku! Biju pārsteigta par uzmanību, jo tur nemaz nebija tik daudz talanta, bet laikam tomēr bija diezgan smieklīgi. Man prieks, ka cilvēkiem patika.

Kā tu uzturi sevi tik labā formā?

Es trenējos, lai uzturētu sevī pozitīvismu. Tā man ir pati labākā terapija. Trenējos apmēram četras piecas reizes nedēļā. Labprāt trenētos katru dienu un visu dienu, bet man jāatceras arī atpūsties!

Vai tu skaiti kalorijas?

Nē, neskaitu kalorijas. Es ēdu veselīgi, bet man reizēm patīk ieēst arī "junk food"... visam jābūt līdzsvarā.

Pirms pāris gadiem intervēju vairākus "Erota" māksliniekus, un, protams, viņi saņem arī daudz nevēlamas uzmanības, kā arī kailbildes, kuras nav prasījuši. Kā tu tiec ar to galā?

Ja kāds man atsūta šādu bildi, uzreiz viņu nobloķēju! Es parasti saņemu daudz ziņu ar komplimentiem par saviem šoviem un ķermeni, aicinājumus dot padomu par treniņiem.

Vai tev fani sūta dāvanas?

Nē, neviens man nesūta dāvanas, jo nepubliskoju savu adresi. Dažreiz šovos saņemu dažas dāvanas vai puķes no mana talanta cienītājiem. Tas ir ļoti jauki. 

Vai, strādājot šajā profesijā, ir grūti uzturēt attiecības?

Man ir ļoti mīlošs vīrs, kurš ir ļoti lepns par mani un atbalsta mani visā, ko daru.

Kas ir labākais un sliktākais, esot dejotājai?

Man patīk uzstāties un ka cilvēki izbauda manus šovus. Man patīk likt viņiem smieties un iedvesmot - tu vari būt seksīgs neatkarīgi no sava izmēra vai formas. Ēnas puse ir tas, ka man nepieciešams ļoti daudz fiziskā spēka šoviem un reizēm bail, kur es to ņemšu! Bet, kad esmu uz skatuves, vienmēr viss ir kārtībā... skatītāji dod ļoti daudz enerģijas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here’s a snippet of my routine from last Sunday’s @floorplaycompetition ... I throughly enjoyed every second performing this! So much fun! .. listen to the audience how amazing are they!... ...It was an honour to place 1st but everyone was incredible!!.... We were all winners for taking part! ?????? .... I couldn’t have done it without my stunning shoes from @doctor_shoe_little_ ❤️❤️ #Floorplay #floorplaycompetition #floorplayqueensland #chairshow #chairdance #chairdanceworkshop #chairtricks #powerworkout #chairlove #flexiblelegs #chairdancechoreo #polelover #chairdancersofinstagram #chairdanceshow #chairworkouts #empoweredwomenrock #fitfam #chairchoreography #chairworkout #coreworkout #coreexercises #strongcore #armworkoutsforwomen #fitfam #strongfit #strongwomen #kerigraham #empoweredwomen

A post shared by Keri Graham Cabaret Of Sin (@keri_gold_) on

Ko varam sagaidīt no tavas uzstāšanās "Erotā"?

Atlētismu, grāciju, komēdiju... un, protams, erotiku! Es dejošu ap stieni, uzstāšos gaisā iekārtā aplī, uz krēsla, kā arī ar partneriem. Nevaru vien sagaidīt uzstāšanos Rīgā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu