Jaunieši Bostonā nozog divus Lamborghini un mirkli vēlāk tos sasit (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Twitter/@MichaelHenrich

Pasaulē netrūkst jauniešu, kam ir problēmas ar likumpaklausību un veselo saprātu.

Ja pie mums jaunieši sev un saviem vecākiem nepatikšanas taisa ar nomātiem FIAT 500, tad neierobežoto iespēju zemē jeb Amerikas Savienotajās Valstīs analogi īpatņi ķeras pie nopietnākas tehnikas.

Piemēram, Bostonā bariņš jauniešu bija nobrieduši pārgalvīgām izklaidēm, bet, lai nodomus īstenotu, bija nepieciešami auto. Un ne jau šādi tādi auto, ko var atļauties gandrīz vai katrs amerikānis.

Bostonas jauniešiem acīmredzot bija padomā sarīkot dragreisa sacensības, tādēļ viņi tumsas aizsegā devās uz Herb Chambers Lamborghini Boston, kas atrodas Veilandā netālu no Bostonas, lai "aizņemtos" nelegālajām sacensībām lieliski piemērotos itāļu zīmola spēkratus. Bet, tā kā šīs ieceres īstenošanai nācās izsist dīlera centra skatlogu, lai paņemtu atslēgas, iedarbojās signalizācija un uz notikuma vietu devās policijas ekipāža.

Izklaides nebija ilgas

Policisti vēl nebija tikuši līdz vietai, no kurienes pienāca trauksmes signāls, kad viņu uzmanību kādā krustojumā piesaistīja divi Lamborghini Urus (viens balts, otrs - melns) un budžeta klases sedans Chevrolet Cruze. Šā automobiļa abus lietotājus likuma sargi ātri vien nolika pie vietas, jo ne vienam, ne otram nebija nedz autovadītāja apliecības, nedz arī atļaujas lietot šo spēkratu.

Lamborghini vadītājiem gan sākumā izdevās no notikuma vietas aizbēgt. Tiesa, bēguļošana neturpinājās ilgi, jo drīz pēc tam Veilandas policijā saņemta vēsts no Bostonas Moldenas rajona policijas - par melnu Urus, kuram aizmugurē ieskrējis tieši tāds pats automobilis, tikai baltā krāsā.

Apdauzītās automašīnas ir atdotas centram Veilandā, turpretī izmeklēšana vēl turpinās, jo Lamborghini sadursmes vietā, kur cietis arī kādas sievietes vadīts auto, aizturēts tikai 18 gadus vecais Elaiža Makkinijs no Kembridžas. Diviem viņa līdzdalībniekiem tikmēr izdevies aizbēgt. 

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu