Trīs horoskopa zīmes, kurām lielāko laimi atnesīs precības ap 40 gadiem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Tas ir izplatīts stereotips - katras jaunas sievietes kvēlākais sapnis esot balta un kupla kleita, krāšņas kāzas un izskatīgs līgavainis. Zināmu spiedienu var radīt arī dāmas vecāki ar uzbāzīgiem jautājumiem par to, kad būs mazbērni... Tiesa, pēc astrologu domām, ne visām dāmām visveiksmīgākā ir laulība, kas uzsākta jaunībā, vēsta portāls "Postimees".

Lauva

Šīs ekspresīvās Zodiaka zīmes dāmas jau no jaunības baudu plašu pretējā dzimuma piekrišanu - ir gana daudz kungu, kas sapņo "savaldīt" šo enerģisko dāmu un paturēt tikai pie saviem sāniem. Astrologi brīdina - šīs Zodiaka zīmes pārstāvēm noteikti nevajadzētu iziet pie pirmā satiktā skaistuļa, jo viņas gluži vienkārši nav guvušas gana lielu dzīves pieredzi, lai zinātu, ko vēlas. Apjausma par kvalitātēm, kurām noteikti būtu jāpiemīt ideālajam partnerim, zem šī zvaigznāja dzimušajām nāk vien ap 38 - 40 gadu vecumu, tādēļ varbūt labāk pagaidīt, nevis iziet cauri vairākām savienībām.

Strēlnieks

Astrologi brīdina, ka impulsīvās un uz piedzīvojumiem tendētās Strēlnieka zīmes pārstāves bieži vien jūt vilinājumu jau pavisam agrā vecumā iestūrēt laulības ostā. Šāda pieeja, pēc zvaigžņu tulku domām, ir pagalam nepareiza - šīs personības bieži vien sasniedz briedumu vien ap 40 gadu vecumu. Šīs dāmas mīl brīvību, tādēļ jaunība, kas ir pavadīta rūpējoties par saimniecību var viņām radīt pagalam rūgtas izjūtas.

Ūdensvīrs

Pārliecināt šīs Zodiaka pārstāves uz laulību jaunībā ir diezgan sarežģīts uzdevums - viņas augstāk par visu vērtē savu neatkarību. Šīm sievietēm jaunībā ir raksturīga spēcīga līderība un nevēlēšanās ieklausīties citu viedokļos, kas, protams, nav labs prāta stāvoklis veiksmīgām partnerattiecībām. Ar laiku šīs dāmas kļūst nosvērtākas un iemācās ieklausīties citu emocijas, līdz ar ko gan viņām, gan viņu partneriem nopietnas attiecības vēlākā vecumā sagādās vairāk laimes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu