Nesists, viens saimnieks, reālais nobraukums - biežākie meli par lietotiem auto (11)

Kā neiekrist sludinājumu lamatās
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Mazlietots, viens saimnieks, labā tehniskā stāvoklī un par labu cenu. Šāds raksturojums atbilst lielai daļai lietoto auto sludinājumu portālos.   

Tomēr bieži vien izrādās, ka automobilis savā mūžā ir izskatījies līdzīgi tādam, kurš redzams attēlā, un odometrs rāda ciparus, kas nekādi neatbilst patiesajam nobraukumam. Iespējams, pašreizējā pārdevēja sirdsapziņa ir tīra un viņš jau savulaik iegādājies rūpīgi nopucētu automobili ar attītu odometru, taču gluži reāla ir varbūtība, ka sludinājuma autors un pašreizējais lietotā auto īpašnieks ar savu, piemēram, E klasi ir apmetis kūleni, pazīstami meistari par lētu naudu jumtu ir iztaisnojuši, sānus izlīdzinājuši un tagad viņš vēlas no mašīnas tikt vaļā. Pie tam - kaut ko nopelnot, lai vietā varētu iegādāties labāku braucamo.

Jāteic gan, ka ikkatram lietota auto pircējam ir iespēja pārliecināties un paprasīt padomu pie speciālistiem, lai pirms darījuma viņi palūkojas, kas "lācītim vēderā". Ja tas šķiet pārāk laikietilpīgi un sarežģīti, tad ir tīmekļa vietnes, kur tiešsaistē par samaksu var iegūt detalizētāku informāciju par interesējošā spēkrata vēsturi, patieso nobraukumu, kā arī daudzos gadījumos salīdzināt, kāds auto bija pēc novelšanās no klints un cik vilinoši tas izskatās sludinājumā.

Vairāk par šo tēmu - raidījuma Tavs Auto sižetā.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu