Ačgārnais žigulis ģitāras vietā un ar moci pāri Amerikai (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay. TVNET kolāža

Jaunā motobraukšanas sezona jau faktiski ir rokas stiepiena attālumā, tādēļ kādam var noderēt motobraucēja Reiņa Traidās stāsts, kā tas ir - aizbraukt no Rīgas uz Neapoli vai šķērsot Ameriku no viena okeāna krasta līdz otram. Ģitārspēles virtuozs Mārcis Auziņš tikmēr pastāstīs sīkāk par "savu" mūzikas instrumentu, kā arī rubrikā "Lasi instrukciju" izmēģinās žiguli, kurš brauc pa kreisi, ja stūrē pa labi. Tas viss raidījuma Ātruma Cilts jaunākajā sērijā, ko TVNET piedāvā sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju.

Reinis Traidās ikdienā ir pazīstams kā operators un fotogrāfs, bet atslēgties no darba viņam palīdz moto ceļojumi. Tā kā ceļošana pasaulē šobrīd ir ierobežota, Pauls Timrots aicinājis Reini dalīties ar Ātruma Cilts skatītājiem spilgtākajos moto braucienu momentos. 

Reiņa tālākais brauciens no Rīgas bijis uz Neapoli, izbaudot arī starptautiskā moto taku maršruta Trans Euro Trail (TET) Itālijas pieredzi, bet garākais – vairāk nekā 7500 kilometru pāri Amerikai, no krasta uz krastu. Pauls Timrots sarunā ar Reini noskaidros, kādas ir taku un asfalta lielceļu priekšrocības un kā iepazīt dažādu valstu kultūru ārpus auto "stikla burbuļa". 

Šajā Ātruma Cilts raidījumā arī rubrika "Lasi instrukciju". Tajā ar ačgārno, otrādi vadāmo žiguli cīnīsies ģitāras virtuozs Mārcis Auziņš. Roku veiklība neapšaubāmi ir viņa stiprā puse, bet vai tā strādās arī pie ačgārnā žiguļa stūres tumsā, noskaidrosim jaunajā Ātruma Cilts sērijā. 

Šajā Ātruma Cilts sezonā Pauls Timrots turpina meklēt ātrumu, piedzīvojumus un interesantus sarunu biedrus. Ātruma Cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu