Zanda Zariņa-Rešetina piedāvā bezmaksas video treniņus (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: kadri no video

Fitnesa trenere Zanda Zariņa-Rešetina savā instagram kontā dalās ar noderīgiem bezmaksas treniņa video, kas noderēs ikvienam, kurš grib saglabāt labu formu #paliecmājās laikā. 

Zanda savā “Instagram” kontā dalās ar treniņa video, kuros sekotājiem piedāvā dažādus vingrinājumus – gan tiem, kas jau iepriekš aktīvi sportojuši, gan tiem, kuri tieši tagad ir izvēlējušies to sākt darīt. 

Treniņa inventāram lieliski noder arī tas, kas ir mājās, - ūdens pudeles, grozs ar grāmatām, krēsls vai pat mājās esošs ķirbis. 

"Draugi, domājam pozitīvi! Mums beidzot ir laiks sev un tuvajiem, kad varam pabūt kopā, kad varam saplānot dienu, kā paši vēlamies, kad varam nesteidzīgi izlasīt jau sen atlikto grāmatu, noskatīties labu filmu vai pagatavot mīļajiem ko īpašu! Sajust dzīvi no jauna, bez stresa, bez ikdienas straujā skrējiena.

Taču domāju, ka mēs nedrīkstam aizmirst par sevi, savu fizisko formu un lielisko pašsajūtu, kas iegūstama pēc kolosāla treniņa. Vai esi gatavs vingrot mājās? Pamēģinām! Zinu, tev noteikti atradīsies 20-30 minūtes dienā, lai izkustētos!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu