Minhenes Bayern zvaigzne iekļuvis avārijā uz autobāņa (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Žeroms Boatengs un viņa Mercedes-AMG S 63 kabriolets
Žeroms Boatengs un viņa Mercedes-AMG S 63 kabriolets Foto: Twitter / @tv_oberfranken. Reuters/ScanPix

Bundeslīgas kluba Minhenes Bayern aizsargs Žeroms Boatengs otrdienas, 31.marta agrā rīta stundā iekļuvis avārijā uz autobāņa. Lai gan viņa glaunajam Mercedes-AMG nodarīti bojājumi aptuveni 25 tūkstošu eiro apmērā, pats futbolists traumas nav guvis.

Boatengs avārijā iekļuva 31.marta rītā ap 7:30, kad bija atceļā no Leipcigas uz Minheni. Viņš jau bija veicis vairāk nekā pusi no 850 kilometrus garās distances, kad pie Zelbicas, kas atrodas aptuveni 300 kilometrus no Minhenes, zaudēja kontroli pār savu auto un tas ietriecās ceļu norobežojošajās metāla barjerās.

Kā ticamākais avārijas cēlonis tiek minēti nelabvēlīgu apstākļu un nepiemērotu riepu kombinācija. Proti, torīt minētajā autobāņa A9 posmā bija nokrišņi slapja sniega un lietus veidā, bet Boatenga 200 000 eiro vērtais Mercedes-AMG S 63 kabriolets jau bija aprīkots ar vasaras riepām.

It kā ar negadījuma izraisītajiem izdevumiem būtu par maz, Boatengam par braukšanu ar vasaras riepām tām nepiemērotos laika apstākļos draud arī sods. Jo, kā raksta vācu AutoBild, Vācijā nav noteikts datums, no kura mašīnai drīkst būt vasaras riepas. Tā vietā likums paredz, ka uz apledojuša, apsniguša un citādu iemeslu dēļ slidena ceļa var braukt tikai ar atbilstošām riepām. Tā kā Boatengam par šo pārkāpumu draud 1 soda punkts un 60 eiro soda nauda. Ņemot vērā miljonos mērāmo algu, tas gan būtu sīkums.

Lai vai kā, auto ir sasists, bet 31 gadu vecais futbolists ir sveiks un vesels. Viņš, starp citu, bija devies uz slimnīcu apciemot dēlu, jo Bayern komandas spēlētājiem svētdien un pirmdien bija brīvdiena. Otrdien paredzēto kibertreniņu Boatengs attiecīgi nokavēja. 

Fotogalerija: Mercedes-AMG S63 kabriolets

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu