Festivālu "Laba daba" pagaidām neplāno atcelt vai pārcelt

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp

Mūzikas un mākslas festivālu "Laba daba" pagaidām neplāno atcelt vai pārcelt, tā vietā pasākuma rīkotāji papildina mūzikas programmu, informē festivāla pārstāve Kristīne Pinkule.

Viņa atklāja, ka festivāla organizatori strādā pie festivāla programmas dažādiem variantiem, paredzot programmu ar pašmāju grupām - gadījumā, ja ceļošanas ierobežojumi būs spēkā arī augustā.

Festivāla organizatori uzsver, ka salīdzinot ar citiem, lielākiem festivāliem, "Laba daba" šobrīd esot nedaudz labākā situācijā, jo tajā uzsvars nav bijis tikai uz mūziku.

"Apmeklētājs novērtē kopējo, no citiem masu notikumiem atšķirīgo, festivāla atmosfēru. Līdz ar to, festivāla kvalitāte necietīs neatkarīgi no tā, kā attīsties starptautiskā situācija ar ceļošanas ierobežojumiem,"

atklāja festivāla rīkotāji.

Vienlaikus viņi aicina festivāla biļetes iegādāties savlaikus, jo tas organizatoriem palīdzēšot precīzāk plānot un novirzīt naudas plūsmu tā, lai ieguvējs ir festivāla apmeklētājs. Arī gatavojoties sliktākajam no scenārijiem, iegādātās biļetes būs derīgas arī tad, ja festivāls būs jāpārceļ. Savukārt, ja pārceltajos datumos festivālu nebūs iespējams apmeklēt, naudu biļetes vērtībā, pircējam atgriezīs.

Tāpat iepriekš izziņotajiem māksliniekiem "Westbam", un viņa ilggadējam draugam un sadarbības partnerim "Eastbam" jeb Robertam Gobziņam, pievienojušās grupas "Oranžās Brīvdienas", "Jumprava", "Inokentijs Mārpls", "Jauno Jāņu Orķestris", "Pacific K" un "Satellites LV". Minētās grupas esot tikai neliela daļa no kopējās festivāla mūzikas programmas, kuru plānots izziņot pakāpeniski.

Jau vēstīts, ka mūzikas un mākslas festivāls "Laba daba" jau 12. reizi notiks Līgatnes pagastā, Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki", no 7. augusta līdz 9. augustam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu