"airBaltic" 11. un 12. maijā veiks papildu lidojumus starp Rīgu un Amsterdamu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
AirBaltic lidmašīna. Ilustratīvs foto
AirBaltic lidmašīna. Ilustratīvs foto Foto: Paula Čurkste/LETA

 Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" 11. un 12. maijā veiks lidojumus uz Amsterdamu un no tās, lai nodrošinātu nodarbināto pārvadājumus uzņēmumu darbiniekiem, informēja lidsabiedrības pārstāve Alise Briede.

Informācija Satiksmes ministrijas mājaslapā liecina, ka reiss Rīga-Amsterdama abos datumos no Rīgas izlidos plkst.11 un nolaidīsies plkst.12.20. Savukārt reiss Amsterdama-Rīga izlidos plkst.14.20 un nolaidīsies 17.35.

Reisi paredzēti uzņēmumiem, kuru darbiniekiem nepieciešams atgriezties Latvijā, kā arī uzņēmumiem, kuriem nepieciešams nosūtīt darbiniekus darbam uz citām Eiropas Savienības dalībvalstīm vai ievest ārvalstu darbiniekus Latvijā. Ar katru no šiem reisiem vienā virzienā būs iespējams atceļot līdz 141 pasažierim.

Rezervēt biļetes šiem lidojumiem ir iespējams, zvanot uz "airBaltic" zvanu centru pa īpaši izveidotu tālruni +371 67207771. Veicot rezervāciju pa telefonu, pasažieriem būs nepieciešams sniegt un apstiprināt savu pases informāciju. Ceļojot no Rīgas, pasažierim jābūt atļaujai iebraukt attiecīgajā valstī. Pirms sazināties ar "airBaltic" lidsabiedrība lūdz konsultēties ar atbildīgajām iestādēm par tiesībām ceļot.

"airBaltic" aicina visus ielidojošos pasažierus ar saslimšanas simptomiem vērsties pie mediķiem starptautiskās lidostas Rīga E un C atlidošanas sektorā pirms bagāžas saņemšanas. Pasažieriem, kas ierodas no vīrusa skartajām teritorijām, jāievēro obligāta pašizolācija 14 dienas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu