Trīs virtuves nianses, no kurām interjera dizaineri ieteiktu izvairīties

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Nereti cilvēki savus mājokļus pārblīvē ar dažādām niansēm un elementiem, kuras pēcāk nožēlo un ir spiesti tās mainīt. Lūk, trīs nianses virtuvē, no kurām interjera dizaineri ieteiktu izvairīties.

Pārāk drosmīgas izvēles

Ja vēlies piešķirt mājoklim kādu akcentu, virtuve nebūs tā telpa, kur to realizēt. Šeit notiek visaktīvākā darbošanās mājoklī un glancētas, trauslas vai gaišas virtuves virsmas laika gaitā var nākties rūgti nožēlot. Interjera dizaineri iesaki iet ar līkumu gar šādiem risinājumiem un to vietā izvēlēties virsmu materiālus, uz kuriem švīkas vai pleķi nebūs redzami.

Koka grīdas

Lai cik bēdīgi tas neizklausītos, tomēr koka grīdas virtuvē būs īsts izaicinājums mājiniekiem. Virtuvē nereti gadās kaut ko izliet, izgāzt un izbērt, kā arī šeit var gadīties izlietnes noplūdes, kas vēlāk pamatīgi bojās grīdas segumu. Koka grīdas maiņa ir dārga – šajā gadījumā drošāka izvēle būs cietas virsmas, piemēram, akmens vai flīžu grīda.

Nepareizs virtuves izkārtojums

Ikviens ir dzirdējis cepeškrāsns un ledusskapja likumu – blakus ledusskapim nekādā gadījumā nedrīkst blakus likt cepeškrāsni, jo abu tehniku temperatūras kontrasts bojās abas iekārtas un liks tām darboties ar lielāku jaudu. Tas pats attiecas uz mikroviļņu krāsni – tai nevajadzētu atrasties cieši blakus ledusskapim. Pareizi plānojot virtuves izvietojumu, ietaupīsi ilgtermiņā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu