Anužīte-Lauciņa: seši bērni - tā ir garda sajūta. Es to tiešām baudu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Sešu bērnu māmiņa Aurēlija Anužīte-Lauciņa nevar savu dzīvi iedomāties bez bērniem. "Tā ir garda sajūsma, es to tiešām baudu," raidījumā "Māmiņu klubs" runā aktrise Aurēlija Anužīte-Lauciņa. 

"Lai būtu daudzbērnu ģimene, abiem vecākiem tas ir jāgrib. Mēs ar Andri ļoti gribējām bērnus.

Tai jābūt ir gardai sajūtai. Es to tiešām baudu. Es neredzu neko labāku dzīvē kā lielu ģimeni," izjusti par savu mātes lomu runā aktrise. 

"Tas ir kā apbalvojums. Iedomājaties, cik man daudz nesīs Mātes dienā zīmējumus un puķes. Cik daudz mani mīļos. Cik daudz ieguldu, tik daudz arī saņemu pretī."

Ģimene ir mana drošā osta, lai gan bieži iet ņigu ņegu. Bet tas ir skaisti! 

Kā šo pandēmijas laiku izjuta sešu bērnu māmiņa? "Es priecājos, ka man no rītiem nav tas katastrofālais stress. Visus piecus vienlaikus nodot iestādēs nav reāli, pat ja pieslēdz vīru un auklīti ar visu auto. Nemaz nerunājot par brīžiem, kad bērni slimo. Ir arī laiks, kad divas dienas esam dārziņā - divas nedēļas mājās. Un tā pa riņķi. Beidzot man visi ir veseli! Tagad visi ir izmācījušies, izrunājušies, kopā bijuši un vakarā tevi vairs bērni netraucē. Bērni ir dabūjuši visu uzmanību, un man ar vīru paliek laiks filmai," secina Aurēlija.

Visa ģimene esam uz viena kuģa, upe lēni tek, un peldam vienā virzienā. Jā, ir miers. 

Par ģimenes vērtībām skaties video:

Vairāk skaties STV PIRMĀ! "Māmiņu klubs" raidījumā 10.05. plkst. 09:20.  

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu