“Distancētu sarunu seriāls." 8.epizode - par vietējo tūrismu un ēdināšanas biznesu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Interneta tiešsaistes notikumu sērijas “Distancētu sarunu seriāls” astotajā epizodē “Lai dzīvo viesmīlība!” 28. maijā tiks runāts par vietējo tūrisma un ēdināšanas biznesu pandēmijas laikā.

 Kurp doties atpūsties un garšīgi paēst un kā atbalstīt vietējos uzņēmējus, lai būtu, kur aizbraukt un kur pamieloties arī turpmāk? Kādas izmaiņas viesmīlības nozari jau skārušas un kādas vēl sagaidāmas?

Sarunu moderēs Rīgas Stradiņa universitātes pasniedzējs un pētnieks Mārtiņš Daugulis un tajā piedalīsies populārais pavārs Mārtiņš Sirmais, Cēsu restorāna “Kest” šefpavārs Māris Jansons, Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja valdes locekle Inta Šoriņa, viesnīcas “Neiburgs” direktore Ilze Riņķe un par profesionālu namatēvu dēvētais bāru un restorānu konsultants, konceptu attīstītājs Arvis Zēmanis. Tiešraide notiks pasākumu mārketinga aģentūras “SponsorKing” profilos interneta vietnēs “Facebook” un “YouTube”.

“Man tiešām ir bail, ka daudzi lieliski Rīgas un Latvijas restorāni nepiedzīvos šīs krīzes beigas,” saka aģentūras “SponsorKing” vadītāja un “Distancētu sarunu seriāla” producente Ļena Ferstere. “Tas būtu ļoti, ļoti skumji, jo mums ir fantastiski pavāri ar novatoriskām un gardām idejām. Un tāpat būtu ārkārtīgi bēdīgi, ja mūsu skaistās Latvijas apceļošanā būtu jāizlīdzas tikai ar telti vai kemperi. Pati cenšos atbalstīt vietējos viesmīlības nozares uzņēmējus, arī šobrīd iespēju robežās patērējot viņu piedāvātos pakalpojumus, un aicinu to darīt arī citus!”

Skatītājiem ir iespēja uzdot jautājumus gan iepriekš tos iesūtot konkrētā tiešraides notikuma komentāru sadaļā aģentūras “SponsorKing” lapā vietnē “Facebook”, gan turpat tiešsaistes laikā.

Tiešraides notikumu sērija “Distancētu sarunu seriāls” radīta, jo viens cilvēks nav cīnītājs, un pandēmijas laikā šī atziņa ieguvusi dubultu spēku. Katram vajag atbalstu un plecu, sapratni un mierinājumu.

“Distancētu sarunu seriāla” astotā epizode “Lai dzīvo viesmīlība!” tiks tiešraidīta 28. maijā pulksten 18.00 interneta adresēs facebook.com/sponsorking un youtube.com/sponsorking. Sērijas tiešraides skatāmas gan aģentūras “SponsorKing” profilos vietnēs “Facebook” un “YouTube”, gan interneta portālos mammamuntetiem.lv un tvnet.lv.

Tiešsaistes notikumu sērija “Distancētu sarunu seriāls” top ciešā sadarbībā ar “Tele2 Latvija”, Eiropas Savienības māju un ģimenes portālu mammamuntetiem.lv.

Noderīgas saites:

Notikuma "Distancētu sarunu seriāls" astotā epizode “Lai dzīvo viesmīlība!” vietnē "Facebook": https://www.facebook.com/sponsorking/

Notikuma "Distancētu sarunu seriāls" astotā epizode “Lai dzīvo viesmīlība!” vietnē "YouTube": https://www.youtube.com/user/SponsorKing Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv: https://www.mammamuntetiem.lv/

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu