Rīgā ielūzis Ģertrūdes ielas bruģis, bedrē iekritis auto (69)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ivo Ceplevičs, Patriks Grīva. TVNET kolāža

Piektdien, 5. jūnijā, Ģertrūdes ielā Rīgā noticis satiksmes incidents, kura izraisītājs ir nevis kāds autovadītājs vai neuzmanīgs gājējs, bet gan pati iela, kurā negaidīti izveidojies prāva izmēra iegruvums. Kā vēsta aculiecinieki, notikuma vietā veidojas sastrēgumi.

Sociālajos tīklos publicētā video redzams, ka auto priekšdaļa atrodas zem bruģa. Patlaban slēgta transportlīdzekļu kustība Ģertrūdes ielas posmā starp Brīvības ielu un Tērbatas ielu.

Sākotnējā informācija liecina, ka 10:32 Valsts policija saņēma izsaukumu uz avāriju Ģertrūdes ielā, kur bruģī bija ielūzušas Mercedes-Benz un BMW markas automašīnas. Par to Apollo pastāstīja VP Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Elīna Priedīte.

Pēc sociālajos tīklos publicētajiem video spriežams, ka Mercedes-Benz pats izkļuvis no bedres.

Iegruvums Ģertrūdes ielā izveidojies hidraulisko pārbaužu laikā, kuras šodien notiek visā Daugavas labajā krastā, noskaidroja aģentūra LETA.

"Pārbaužu laikā siltumtīkli tiek testēti ar paaugstinātu spiedienu, un šoreiz siltumtīkls ir plīsis, kā rezultātā izveidojies izskalojums. Konkrētie tīkli gan ir būvēti 1963.gadā un savu laiku nokalpojuši," pastāstīja AS "Rīgas siltums" pārstāve Linda Rence.

Viņa arī uzsvēra: labi, ka avārija notikusi tieši vasarā un pārbaužu laikā, jo ziemas sezonā tas varētu būt arī potenciāli bīstami un bez karstā ūdens varētu palikt viss kvartāls.

Policija atjaunojusi satiksmi Ģertrūdes ielā

Speciālā tehnika izvilkusi Ģertrūdes ielas seguma iegruvuma bedrē iebraukušo automašīnu un policija atjaunojusi satiksmi, skaidroja Valsts policijā. Ģertrūdes ielā satiksmes kustība atjaunota abos virzienos, tomēr kustība notiek pa vienu braukšanas joslu. 

Negadījuma rezultātā bija slēgta transportlīdzekļu kustība Ģertrūdes ielas posmā starp Brīvības ielu un Tērbatas ielu.

Pēc uzņēmuma rīcībā esošās informācijas, automašīnas vadītājs negadījumā nav cietis. Negadījuma sekas kompensēs "Rīgas siltums".

Komentāri (69)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu