Britu policisti taisnojas par savu "sarkastisko" komentāru pie avārijas foto (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Twitter/@SurreyRoadCops

Sarejas policija savā Twitter kontā 1.jūnija naktī nopublicēja foto no avārijas vietas. Tajā bija redzams ķieģeļu sienā ieskrējis McLaren automobilis.  

Tas bija satiksmes negadījums kā daudzi citi. Īpašu uzmanību avārija izpelnījās tikai tāpēc, ka tajā bija iekļuvis superauto McLaren 650S. Par Steinsā notikušo (atrodas uz dienvidrietumiem no Londonas) savā Twitter kontā steidza paziņot arī Sarejas policija. Populārajā vietnē tika ievietots negadījuma foto, kurā redzams ar purngalu sienā ietriecies McLaren, un īss komentārs "Kaut kā šī McLaren vadītājs nespēja noturēt mašīnu uz taisnā ceļa ar ātruma ierobežojumu 40. Izmeklēšana turpinās."

Pie policijas ieraksta ātri vien sāka krāties komentāri. To raksturs bija dažāds un galvenokārt veltīts minējumiem par avārijas cēloņiem. Piemēram, vai tikai McLaren vadītāja pavadone nenovērsa viņa uzmanību no ceļa vai arī neiegāza iemaņu trūkums. Tomēr arī pats policijas ieraksts nepalika bez vērības, jo kāds tajā saskatīja nepamatotu sarkasmu un pat mēģinājumu pasmieties par avāriju. Policijas pārstāvim Maiklam Hūderam vēlāk nācies izdevumā Daily Mail taisnoties, ka ar Twitter ierakstu nav mēģināts nedz izsmiet notikušo, nedz arī noniecināt avārijas nopietnību. Pēc viņa teiktā ar šādiem ierakstiem policija tikai cenšas norādīt uz riskiem, kas pastāv ceļu satiksmē.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu